Najveseliji znaci zodijaka: Sa njima nikad nije dosadno

04. juna 2023.

| Ranka Bulatović
Svima nam treba malo više humora i opuštenosti, pa bi bilo dobro da se više družimo s najvećim veseljacima zodijaka

Ko su najveseliji znaci zodijaka? Osmeh je zarazan – čak je i dokazano u naučnim studijama – pa nije ni čudo što težimo ljudima koji su prirodno srećni i prijateljski raspoloženi. Ako osećate da vam treba više radosti i opuštenosti u životu, pozabavite se veselom stranom astrologije.

Najveseliji znaci zodijaka

Strelac

Strelčevima nije teško da budu optimisti kada je njihov vladar najveći benefik zodijaka – veličanstveni Jupiter. Za razliku od mnogih drugih znakova, oni ne analiziraju previše stvari, što znači da su u stanju da ostanu u trenutku i zadrže svoje sunčano raspoloženje. Oni su odličani prijatelji koji će vam pomoći da se odvojite od problema i crnih misli.  Strelčevi uvek imaju zbog čega da budu veseli, bilo da planiraju svoj sledeći odmor ili odlaze na vikend pun adrenalina.

Blizanci

Blizanci žive da bi se družili. Ovaj pričljivi znak je toliko šaljiv i otvoren da može učiniti da se i obična sedeljka pretvori u vrhunsku zabavu. Pošto njima vlada brzi i komunikativni Merkur, oni „uvek imaju nešto na umu i nešto da kažu“. Ovo čini njihovo veselje posebno zaraznim kada upoznaju nove ljude koji bi se inače osećali nervozno ili neprijatno.

Vaga

Vage su dobro izbalansirane i smatraju se „mirotvorcima zodijaka“. Ovaj stabilan temperament znači da retko imaju „žute minute“ i mogu da vide obe strane situacija koje bi inače mogle da budu uznemirujuće. Pritom su veoma druželjubivi i ne smaraju mračnim temama.

Najveseliji znaci zodijaka: Ovan

Ovan je rođeni lider i njegov stav „mogu sve da postignem“ je zaista ohrabrujuć. Iako nisu preterano veseli, sa svim izazovima se suočavaju direktno i s osmehom na licu. To je i te kako dobra osobina ne samo za poslovno, već i emotivno partnerstvo.  Upravo vam jedan Ovan može pomoći da lakše prebrodite teška vremena.

Rak

Rakovi su poznati po tome što često menjaju raspoloženje. Ali kada je to raspoloženje dobro, oni su jedan od najradosnijih znakova zodijaka. Ako se jedna Račica oseća sigurno i voljeno, isijava tolike količine pozitivne energije koja će rasterati i najcrnju tamu.

 

Izvor slike: BalanceFormcreative/gettyimages.co.uk