Na samom startu 2024. ove znakove čekaju velike promene u ljubavi i braku

12. новембар 2023.

| Sandra Petković
Horoskop za 2024. godinu donosi velike promene ovim znacima

U 2024. godini uticaj odnosa koji vlada između Vage i Ovna donosi ogromne promene na polju ljubavi, što se direktno odražava na bračne veze.

Horoskop za 2024. godinu predskazuje da bi brakovi na klimavim nogama mogli potpuno da se završe, a neki novi sa kojima će se ostvariti srećna na duge staze će se pojaviti.

horoskop za 2024. godinu

Jupiter 2024. prelazi u znak Blizanaca, pa je ovom znaku moguće da sretne srodnu dušu.

Horoskop za 2024. godinu donosi promene sledećim znacima

Ovan

Buduća astrološka dešavanja Ovnu daju priliku da se prikaže u najboljem mogućem svetlu. Konačno ćete skupiti hrabrosti da se suočite sa problemima koji vas muče godinama.

Proročanstvo tibetanskih monaha otkriva sve za svaki znak – Najtačniji horoskop na svetu

Vaš brak ili dugogodišnja ljubavna veza biti na ozbiljnom iskušenju – od 25. marta do 8. aprila, a zatim od 18. septembra do 17. oktobra. Na ove datume, ili ćete prekinuti vezu ili ozvaničiti svoju zajednicu.

Vaga

Za Vage je 2024. godina vreme za donošenje važnih odluka.

Konačno ćete sesti, razmisliti i analizirati svoje odnose. Donećete zaključke koji će uticati na vaš razvoj i samopoštovanje.

razgovor za posao kolega sa posla horoskop za 2024. godinu

Ključni datum za testiranje odnosa biće pun Mesec u Vagi 23. marta, a zatim pun Mesec u Ovnu 17. oktobra. Na ova dva datuma ili prekidate odnos ili ga krunišete brakom.

Vage treba da se pripreme za proleće 2024. godine – od 17. do 20. aprila i od 19. do 20. maja, jer tada mogu upoznati ljubav svog života.

Blizanci

Horoskop za 2024. godinu prognozira da je planeta sreće i vladar vašeg bračnog sektora, Jupiter, ulazi u vaš znak!

To znači da biste baš u ovom periodu mogli da pronađete srodnu dušu. Veoma brzo, a najduže za godinu dana s njom biste mogli da uplovite u brak.

Horoskop za novembar – Neko menja posao, a neko stavlja tačku na veliko životno poglavlje

Neće vam smetata čak iako ova osoba bude starija od vas, drugačijeg porekla, vere, zanimanja. Po zanimanju može biti pravnik, nastavnik, predstavnik sfere diplomatije ili kulture.

Dnevni horoskop za 26. januar horoskop za 2024. godinu

Za oženjene Blizance, septembar će biti važan. Od 18. septembra u statusnom sektoru će biti pun Mesec koji može doneti prekid u vezi.

Takođe možete očekivati novčanu nadoknadu.

Devica

Od 25. marta do 8. aprila moraćete da preispitate odnos prema sebi, ali i svoja osećanja prema partneru. Planeta ljubavi, Venera od 17. do 20. aprila donosi novu romansu, prenosi Glossy.rs.

Ovaj ljubavni odnos bi mogao čak i da bude krunisan brakom samo nekoliko meseci kasnije, već u junu 2024. godine.

Ovo će biti najgori novembar za tri horoskopska znaka – Čuveni astrolog upozorio na zle ljude i teške bolesti

Pun Mesec u Ribama, koji je odgovoran za vaše partnerstvo, održaće se 18. septembra – na današnji dan će biti doneta važna odluka (možda će vam biti ponuđen brak). Trudnoća je takođe moguća tokom cele godine.

Riba

Od 18. septembra dešavaju se značajne promene na svim poljima. Ključni događaj će se desiti u od 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja.

Možda ćete upoznati osobu svojih snova, mada ćete najverovatnije svoju romansu u početku skrivati ili će ona početi prepiskom.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. februara horoskop za 2024. godinu

Ribe koje su u braku će tokom jeseni 2024. osetiti bračne krize što će ih naterati da se zamisle o životu koji žive i osobi s kojom provode vreme.

Na pun Mesec 18. septembra, možete odlučiti da prekinete vezu, a 30. septembra potpišete dokumente u vezi sa tim.

Izvor slike: Cottonbro Studios Pexels

Nastavite da čitate