Vikend horoskop za 3. i 4. jun: Prepustite se inspirativnom naletu

02. juna 2023.

| Snežana Vranić
Šta nam se sprema ovog vikenda?

Vikend horoskop za 3. i 4. jun

 

Ovan

Ovog vikenda ćete osetiti nalete energije i želećete da preuzmete kontrolu i učinite da se stvari napokon dogode. Međutim, impulsivne reakcije bi mogle da vam se obiju o glavu. Na polju ljubavi ćete biti neodoljivi za druge što će doneti romantičan vikend onima u vezi, a mogući početak veze onima koji su sami.

Vikend horoskop za 3. i 4. jun: Bik

Za vikend se fokusirajte na dugoročne planove jer će vaša praktičnost i odlučnost biti pojačana. Ovo će vam pomoći i za postizanje finansijske stabilnosti. Oni koji su u vezi će produbiti odnos sa partnerom, a usamljeni Bikovi imaju šansu da pronađu idealnog partnera. Obratite pažnju na fizičko i mentalno blagostanje.

Blizanci

Vikend će za vas biti veoma dinamičan. Vaše komunikacijske veštine će doći do izražaja. Dakle, ovo je idealno vreme za započinjanje pregovora. Sa druge strane, može doći do svađe sa bliskom osobom zbog razlike u mišljenju. Veoma je važno da pažljivo slušate pre nego što odreagujete.

Rak

Bićete inspirisani da sledite svoje ciljeve i ambicije. Odvojite vreme da razmislite o svojim emocijama i unutrašnjim željama i verujte svojoj intuiciji. Podelite misli i osećanja sa bliskim ljudima. Što se tiče finansija, budite pažljivi da ne dođe do impulsivne potrošnje na stvari koje vam nisu neophodne.

Lav

Prepustite se kreativnosti koja će vas obuzeti ovog vikenda. Bavite se umetnosti ili uživajte u kreativnom hobiju. Vaša harizma će privlačiti ljude čije društvo će vam prijati. Ovo je odlična prilika za jačanje odnosa. Budite spremni i da prihvatite nove izazove.

Vikend horoskop za 3. i 4. jun:Devica

Ovo će biti vreme kada ćete želeti da raščistite sa sobom koji je zaista vaš životni pravac. Međutim, to ne znači da treba da se osamite. Smisleni razgovori sa bliskim ljudima mogu doneti pozitivne promene u vašem ličnom životu. Slušajte intuiciju i pratite svoje srce ovog vikenda. Možda vas odnese u naručje prave ljubavi.

Vage

Uhvatite se u koštac s izazovima i izgradite samopouzdanje. Vaš šarm i dar za diplomatiju će vam pomoći da razrešite svaki sukob kome prisustvujete, uključujući i one u koje ste upleteni. Budite tu za porodicu i prijatelje jer će nekom od njih biti potreban prijatelj i prava podrška.

Škorpija

Osetićete potrebu da se suočite sa duboko ukorenjenim problemima, pa iskoristite ovo vreme za introspekciju. Iskrenost i otvorena komunikacija su od vitalnog značaja, naročito u odnosu sa partnerom. Izbegavajte impulsivnu potrošnju i vežbajte štednju. Bićete sebi zahvalni kasnije.

Strelac

Za vikend će vam biti potrebne avanture i nova iskustva. Ovo je idealno vreme da proširite svoje horizonte. Prihvatite sve mogućnosti koje vam se pružaju. U sferi odnosa, neophodno je da otvoreno izrazite svoje misli osećanja i da saslušate i ono što drugi imaju da kažu. Takođe, preuzmite proračunate rizike.

Vikend horoskop za 3. i 4. jun: Jarac

Ovog vikenda ćete pokušati ponovo da ostvarite želje i planove koji su jednom već propali. Međutim, ovoga puta će se vaš naporan rad i posvećenost isplatiti. Takođe, preporučljivo je i da na finansijskom planu napravite dobru organizaciju. Sve ovo će biti veoma plodonosno za vas.

Vodolija

Iskoristite nalet inspiracije i prihvatite nova iskustva. Vaš društveni život će biti u vrhuncu ovog vikenda. Povezivanje sa pojedincima bi moglo da vam donese koristi i na poslovnom planu.  Međutim, trudite se da držite svoj budžet u normalnim okvirima umesto što ćete nenormalno trošiti.

Riba

Imaginacija će biti vaš saveznik ovog vikenda. To bi moglo da dovede do uzbudljivih i zanimljivih poduhvata. Negovanje odnosa sa ljudima je ključna, naročito kada je u pitanju vaš partner. Ukoliko vam treba podrška prijatelja, ovi dani su idealni da je i zatražite.