Dnevni horoskop za 9. jun 2023: Ne dozvolite da novac kvari vaše odnose

08. juna 2023.

| Snežana Vranić
Kakav kraj radne nedelje nas očekuje?

Dnevni horoskop za 9. jun 2023: Merkur će biti povoljan za finansije, a pomoći će i u održavanju dobrog zdravlja.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023 -Ovan

Ljubav
Ovnovi koji su u vezi svakim danom sve više jačaju vezu. Partner će vas iznenaditi kada to najmanje budete očekivali. Ovnovi koji su sami će ceniti svoju slobodu koja će im danas prijati više nego ikada.

Novac
Iskoristite priliku i uložite u nekretnine ili u akcije na berzi. Kupite srećku ako vam intuicija govori da ćete ostvariti dobitak.

Zdravlje
Trudite se da imate dobar san jer će vam snaga biti potrebna. Izbegavajte gledanje televizora do kasno u noć.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023-Bik

Ljubav
Usamljeni Bikovi, pripremite se da Vas neko očara. Verovatno će ta osoba biti neki zemaljski znak. Bikovi koji su u vezi ili braku bi trebalo da sa partnerom obavljaju neku zajedničku aktivnost poput igranja društvenih igara.

Novac
Planete neće uticati na vašu finansijsku situaciju. Pošto je moguće da stvari odu u oba smera, najbolje je da ne rizikujete.

Zdravlje
Osećaćete da ste u formi i da ste zdravi, ali priznajte sebi i da ste pomlo iscrpljeni i pokušajte da se odmorite.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023-Blizanci

Ljubav
Radost se sprema na vašem ljubavnom planu. Napokon ćete biti oslobođeni Saturna koji je opterećivao odnos sa vašim partnerom. Oni koji žele da se zaljube moraju biti oprezni. Osoba na koju ste bacili oko je veoma pametna i lako može da vas uhvati u svoju mrežu.

Novac
Danas ćete se fokusirati na finansijska pitanja u vašem domu, a moguće je i da će to izazvati svađu sa partnerom. Podelite odgovornosti ravnopravno.

Zdravlje
Merkur će vam obezbediti vitalnost, ali je važno da je vi iskoristite. Pokušajte da usporite sa životnim stilom i nervnom napetošću.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023-Rak

Ljubav
Mogući su sukobi sa partnerom ili supružnikom. Jedno od vas dvoje  će biti veoma posesivno, a druga osoba to neće moći da podnese. Pokušajte da budete smireni. Rakovi koji su sami će svoj ljubavni život staviti po strani, ali je moguće da će upoznati nekog simpatičnog.

Novac
Ovo će biti dobar dan za izvršenje velikih transakcija. Međutim, izbegavajte rizične i loše pripremljene planove. Oni mogu rezultirati velikim gubicima.

Zdravlje
Imaćete veliki nalet energije, pa je veoma važno da znate kako da je kanališete. Astralna kofiguracija bi mogla da podstiče impulsivno ponašanje.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023-Lav

Ljubav
Ukoliko se već duže vreme suočavate sa problemima u vezi, danas će se to konačno razrešiti. Neki će naići na dobro razjašnjenje,a neki će problem razrešiti raskidom. Usamljeni predstavnici znaka će upoznati nekoga sa kim će verovatno sklopiti brak.

Novac
Merkur će vam pomoći na ovom polju. On će podstaći nove ideje koje će omogućiti da bolje upravljate svojim budžetom ili da svoj rad učinite profitabilnijim. Ovo je takođe koristan dan za finansijske pregovore.

Zdravlje
Jupiter pazi na vaše zdravlje, ali nemojte padati u iskušenje sa prejedanjem, preterivanjem u piću, pa čak i seksu.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023-Devica

Ljubav
Pod uticajem Plutona ćete promeniti svoj odnos prema partneru, ali i vaš stav prema romantičnoj sferi vašeg života. Oni koji su sami moraju da priznaju sebi da  je prilagođavanje obavezan deo uspešne veze.

Novac
Ukoliko isprobate novu strategiju u organizaciji novca, možda se iznenadite njenom uspešnošću.

Zdravlje
Ne stresirajte se oko gluposti i ne budite rob obaveza. Malo haosa je u redu. Opustite se.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023-Vaga

Ljubav
Ovo će biti dan nagrađivanja za one koji su u vezi jer će vam partner biti veoma zahvalan. Oni koji su sami moraće da postave granice u novim odnosima u suprotnom će vas druge osobe iscrpeti.

Novac
Oni koji se bave modnim ili grafičkim dizajnom ili pisanjem tekstova će imati značajan priliv novca.

Zdravlje
Da biste postigli ćeljenu figuru, pronađite dobru motivaciju. Snaga volje ne sme da vas izda.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023-Škorpija

Ljubav
Obradovaćete svog partnerom kratkom avanturom ili znakom pažnje. Međutim, ako partner ne bude istog avanturističkog duha imajte razumevanje za njega. U suprotnom će doći do sukoba. Ukoliko ste slobodni, učinićete sve  da tako i ostane.

Novac
Sreća je ovog puta na sastanku sa nekim drugim. Nemojte rizikovati kada je novac u pitanju.

Zdravlje
Imaćete energije, ali se potrudite da je ne iscrpite prebrzo. Obavezno ostavite i vremena za odmor, čak i ako se ne osećate umorno.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023-Strelac

Ljubav
Iznenadni seksualni odnosi sa ljudima koji su vam „zabranjeno voće“ mogu postati realnost, ali će takve postati i posledice ovakvog odnosa. Ovo je posebno slučaj sa onima koji imaju partnere.

Novac
Finansije mogu prouzrokovati porodične probleme i svađe oko organizacije novca.

Zdravlje
Zdravstveni problemi će biti povezani sa vašim egom. Sa većim samopouzdanjem i vaše zdravlje će biti bolje.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023-Jarac

Ljubav
Ovo je idealan dan za adolescente i romantične veze jer će oni doživeti svoje prve avanture. Što se tiče odraslih dani če biti ispunjeni jakim osećanjima poput strasti, ljubomore, ali i nežnosti.

Novac
Venera će vam pomoći na finansijskom planu, ali ta pomoć će biti u malom opsegu. Dakle, nemojte se preterano oslanjati na sreću.

Zdravlje
Planete će vas nagnati da preuzmete pozitivnu inicijativu kako biste razjasnili svoje zdravstveno stanje. Ne bi bilo loše da se odlučite na opšti pregled.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023-Vodolija

Ljubav
Ovo će biti sjajan dan i za slobodne i za zauzete Vodolije. Osetićete moć Venere i sjajno ćete se provesti. Dopustite ljubavnim čarima davas obuzmu.

Novac
Jupiter vam šalje mnogo sreće u finansijskom sektoru, ali nije preporučljivo da ulažete u nekretnine.

Zdravlje
Ostanite hidrirani i izbegavajte masnu hranu. Vaš stomak je neće dobro podneti.

Dnevni horoskop za 9. jun 2023-Ribe

Ljubav
Merkur će vam doneti pregršt srećnih trenutaka koje ćete moći da zgrabite na licu mesta. Neki će se suočiti sa vešću o novoj trudnoći, a neko će možda stupiti u intenzivnu vezu sa nekim ko nije zaista slobodan.

Novac
Potrudite se da pokažete ozbiljnost u upravljanju vašim budžetom. Izbegavajte i zloupotrebu kredita i obuzdajte svoju želju za luksuzom.

Zdravlje
Zdravlje će biti veoma osetljivo i mogući su problemi za one koji inače imaju loše zdravlje. Konfiguracija Venere povećava rizik od hormonske neravnoteže ili kožnih problema.

Izvor vesti: www.marieclaire.fr

Izvor slike: BartekSzewczyk/GettyImagesPlus