Dnevni horoskop za 7. jun 2023: Pronađite vremena za sebe

06. juna 2023.

| Snežana Vranić
Šta nam nebo sprema za sutrašnji dan?

Dnevni horoskop za 7. jun 2023: Pluton će unositi nemir, a Uran pozitivno uticati na finansije.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023 -Ovan

Ljubav
Malo ćete govoriti o ljubavi, ali ćete biti mnogo strasti u vašoj vezi. Spontano ćete preuzimati inicijativu i to će prijati vašem partneru. Ako ste usamljeni, glumićete nedodirljivu što će možda uplašiti vaše udvarače.

Novac
Imaćete sreće na finansijskom planu i dobar priliv novca. Sprovešćete važne transakcije ili pregovore od kojih očekujete mnogo. Branićete svoje interese, ali ćete i biti u iskušenju da potrošite sav novac koji ste zaradili.

Zdravlje
Nemojte sebe shvatati previše ozbiljno. Naučite da se smejete svemu od srca jer je on zdrav i oslobađa vas emocija i napetosti.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023-Bik

Ljubav
Venera će vas razmaziti. Oni koji su u dugoj vezi će obnoviti strast pre svom partnerum a onima na početku veze će euforija biti na vrhuncu. Ukoliko ste sami, vaš ljubavni život neće doživeti mnogo promena, pa poštedite sebe maštanja o venčanju.

Novac
Zbog eksplozivnih aspekata Marsa, finansije će se pretvoriti u živi pesak. Budite ekonomični i štedljivi kako biste stabilizovali situaciju.

Zdravlje
Na zdravstvenom planu će vas štititi planete, ali će vam i fizička aktivnost dobro doći. Ako ste imali operaciju, vaš oporavak će biti brz.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023-Blizanci

Ljubav
Blizanci koji su sami, neće imati dobar dan. Bićete u haosu sa emocijama i zbog toga morate da budete oprezni sa odlukama koje donosite danas. Pluton će poremetiti vaše odnose u vezi, pa ne računajte na stabilan i umirujući bračni život.

Novac
Mars će učiniti da budete impulsivni i da rasipate više novca nego što imate. Kontrolišite svoju potrebu za kupovinom i čuvajte se zaboravljenih dugova koje treba hitno da isplatite.

Zdravlje
Danas rizikujete da jedete više nego što vam treba. Vaš temperament će vas naterati na ekscese, ali vaše telo nće moći da ide u korak sa tim.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023-Rak

Ljubav
Celokupni planetarni aspekti će pojačati vaš šarm i postizanje lakog odnosa sa druhima. To će vas inspirisati da se odlučite za stabilizaciju vaše veze. Vaš odnos sa partnerom će biti lakši, a oni koji su uspeli da izdrže više neće morati da brinu o turbulencijama u odnosu.

Novac
Uticaj Urana i Neptuna treba da vas podstakne na oprez. Uran često izaziva nepredviđene događaje kojima nije lako upravljati, a Neptun će otežati ispravno donošenje odluka.

Zdravlje
Dobra energija i otpornost u celini znači da ćete biti u prilično dobroj formi. Praktikovanje nežne sportske aktivnosti će vas opustiti i ojačati vašu izdržljivost.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023-Lav

Ljubav
Osetićete napetost u odnosu sa partnerom, ali romantična večera će to da popravi. Pojedini predstavnici znaka će videti Bika iz svoje prošlosti. Kontrolišite želju da budete impulsivni i nepromišljeni i sve će biti u redu.

Novac
Jupiter vam šalje dobru energiju i pomoć finansijama, pa ako ima nešto što jako želite, otiđite po to.

Zdravlje
Osećaćete se dobro u vezi sa sobom i svojim telom. Održavajte zdrav način života.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023-Devica

Ljubav
Odnosi sa partnerom će biti stabilni ako obuzdate svoj dominantni instinkt i sklonost ka agresivnosti, naročito ako ste u vezi sa još jednom Devicom. Ljubavni  život samaca će biti miran. Oni koji su nagomilali avanture više neće morati da dokazuju da su neodoljivi.

Novac
Uzdržite se od poslovanja sa strancima. Umesto toga pokušajte da uradite projekat o kom već dugo planirate kao porodica.

Zdravlje
Ovaj dan će se za većinu pokazati kao okrepljujući i kao onaj koji promoviše zdralje. Poremećaji varenja koji su vas mučili će biti umireni. Ako ste krenuli na dijetu, biće vam potrebna jača snaga volje.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023-Vaga

Ljubav
Prisustvo Venere i Urana na vašem nebu će napraviti probleme u braku. Tenzije i nesporazumi bi mogli stvoriti bolne i opasne sukobe. Ukolik oste sami, intenzivno ćete živeti u sadašnjem trenutku bez brige o romantičnoj budućnosti.

Novac
Jupiter u povoljnom aspektu će vam pomoći da poboljšate ravnotežu budžeta, a za neke je moguć i iznenađujući priliv novca. Ipak, pazite na uticaj Neptuna pa izbegavajte prevelike rizike i preteranu potrošnju.

Zdravlje
Fizičko zdravlje će vam biti dobro, pa iskoristite priliku da svoju figuru dovedete do savršenstva.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023-Škorpija

Ljubav
Planete neće izazivati turbulencije u bračnim odnosima, a ako ste već u sukobu, Mesec će vam pomoći da izgladite stvari. Oni koji su sami su verni svojim osećanjima i traže stabilnost u njima.

Novac
Neki finansijski problemi će biti rešeni zahvaljujući providnoj pomoći. Ipak, nemojte se opuštati jer su moguća neprijatna iznenađenja.

Zdravlje
Mars će gospodariti vašim nebom i preneće vam obilje energije, ali se nemojte preterano uzbuđivati. Održavajte umeren tempo inače bi vas iscrpljenost odjednom stići.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023-Strelac

Ljubav
Odnos u braku će biti bolji ako pokažete razumevanje i ljubaznost prema partneru. Oni koji su sami treba da izbegavaju mešanje profesionalnog i emotivnog života. Flert na poslu može da se završi neslavno.

Novac
Neće biti nekih promena na finansijskom planu. Stvari će se uskoro razjasniti i krenuti u ohrabrujućem pravcu.

Zdravlje
Uz podršku Plutona, nećete imati značajnih zdravstvenih problema. Dobar san vam je neophodan i obratite pažnju na krvni pritisak.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023-Jarac

Ljubav
Oni koji su u vezi će otkriti neku informaciju o svom partneru koju niste znali ranije, a koja će vas zaintrigirati. Oni koji su sami moraju da postave svoje emocije na prvo mesto.

Novac
Na finansijskom planu neće biti mnogo promena, ali čuvajte se neoprezne potrošnje.

Zdravlje
Jupiter će povoljno uticati na vaše zdravlje, ali budite pažljivi prema drugima. Ako krijete nešto od njih što je za njih važno, to bi moglo da utiče na njihovo zdravlje. 

Dnevni horoskop za 7. jun 2023-Vodolija

Ljubav
Iskoristite apekt Merkura da popravite svoje bračne odnose. Ako ste zaista iskreno potrudite sve će uspeti. U suprotnom biste se mogli naći u nepodnošljivoj situaciji. Oni koji su sami će staviti osećanja ispred principa što će mnoge iznenaditi.

Novac
Sunce će formirati napete položaje sa drugim planetama što će vas pozivati na preteranu potrošnju. Ostavite te kataloge po strani još neko vreme.

Zdravlje
Mars će vas stimulisati, a Saturn će nastojati da obuzda vaše impulse. Zbog ovakavog položaja biće vam teško da održite ravnotežu. Dajte prioritet opuštanju i vremenu za vas.

Dnevni horoskop za 7. jun 2023-Ribe

Ljubav
Odnosi u braku i vezi će biti dobri. Oslobodićete se okova zajedljivosti i bićete mnogo prijatniji prema partneru. Onima koji su sami će Venera doneti ljubav iz postojećeg prijateljstva.

Novac
Uran će pozitivno uticati na vaše finansije. Počastite lepim komadom garderobe ili seansom kod kozmetičara.

Zdravlje
Merkur vodi računa o vašem zdravlju, pa nema razloga za brigu. Ipak oni koji imaju osetljivu kožu će se možda susresti sa dermatološkim problemima.

Izvor vesti: www.marieclaire.fr

Izvor slike: PavelIvanov/GettyImagesPlus