Dnevni horoskop za 31. maj 2023: Očekujte buru u bračnim vodama!

30. maja 2023.

| Snežana Vranić
Šta nam donosi poslednji majski dan ove godine?

Dnevni horoskop za 31. maj 2023: Jupiter donosi sreću na finansijskom planu, Venera će stvarati šanse za novu ljubav.

Dnevni horoskop za 31. maj 2023.

 

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Ovan

Ljubav
Iako mislite da je vaša veza ili brak savršen, takav odnos ne postoji. To će vam i pokazati emotivne stvari iz prošlosti koje će se pojaviti i proganjati vas. Razmislite da li je takva opsesija prošlim vezama dobra za vaš brak.

Novac
Jupiter vam šalje dobru energiju što čini današnji dan idealnim za ulaganje i igre na sreću.

Zdravlje
Ukoliko se danas posvetite vežbanju, obavezno uradite vežbe istezanja pre i posle vežbanja kako ne bi došlo do povrede mišića.

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Bik

Ljubav
Bikovi koji su oženjeni mogli bi primete tenziju u njihovom odnosu. Ukoliko je ovo situacija koja se ne menja već duže vreme, možda bi trebalo da razmislite o razvodu. Bikove koji su sami će privući neko u znaku Ribe.

Novac
Finansijsko stanje će biti nepromenjeno. Ukoliko planirate da rizikujete u kockarnici, crveno je vaša boja.

Zdravlje
Poradite na samopouzdanju jer ono utiče i na vaše fizičko zdravlje. Ne budite previše kritični prema sebi, volite svoje telo. 

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Blizanci

Ljubav
Boginja ljubavi će povoljno uticati na vaš bračni život. Posvetite pažnju jedno drugom i uživajte u zajedničkom vremenu. Ukoliko živite sami, Venera obećava senzacionalan susret sa potencijalnim budućim partnerom.

Novac
Nebo vam obećava stabilnost na finansijskom planu. Međutim, možete računati na srećni uticaj Jupitera i napraviti planove za obećavajuća ulaganja.

Zdravlje
Ako želite da se oslobodite nervoze, nemojte se zatrpavati obavezama. Obucite patike i istrčite jedan krug. Ovo će vam biti od pomoći.

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Rak

Ljubav
Rakovi koji su u paru će nastaviti da imaju skladan odnos sa partnerom. Ako osećate blagu monotoniju, organizujte druženje sa prijateljima ili porodicom. Ukoliko ste sami, Merkur bi mogao da pomogne da se iz prijateljstva rodi ljubav.

Novac
Danas bi trebalo da bude uspešan finansijski dan. Iskoristite priliku da izvršite transakcije. Ako imate svoj projekat, ovo je idealni trenutak da se obogatite.

Zdravlje
Pod uticajem Plutona i Jupitera, imaćete dovoljne rezerve energije i odlične kapacitete za oporavak. Ako želite da se bavite sportom, najbolje bi bilo da to činite u prirodi.

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Lav

Ljubav
Sprema vam se dan pun obrta u braku, pa ako ste ljubitelji emotivnih rolerkostera, ovo je vaš dan. Lavovi koji su sami će imati priliku da zaljube na prvi pogled, ali budite oprezni da ne poletite previše, pa se razočarate.

Novac
Sunce će štititi vašu finansijsku ravnotežu, a prisustvo Jupitera će takođe biti od koristi za vaš bankovni račun.

Zdravlje
U poređenju sa prethodnim danim, osećaćete se sveže. Zahvaljujući Marsu, bićete puno energije. Poremećaji jetre će  biti efikasno izlečeni.

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Devica

Ljubav
Ne brinite, Device koje su same će se susresti sa novom ljubavi. Ukoliko ste vereni već neko vreme, uskoro će doći do venčanja. Za one koju su u braku odnos može postati loš, a teško ćete srušiti ovaj zid nerazumevanja.

Novac
Vreme je da se zatrpate finansijskim pitanjima. Tačnije, ovo je krajnji momenat da rešite najhitnije probleme.

Zdravlje
Samo malo se disciplinujte u ishrani i ubrzo ćete se osećati lakše i energičnije. Čak i ako ste zadovoljni linijom, izbegavajte višak šećera i slane grickalice.

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Vaga

Ljubav
Zavodljiva Venera će pojačati vaš šarm, pa ćete osetiti potrebu da budete emotivni i romantični. Međutim, pričuvajte se svoje osetljivosti. Nemojte se vređati ako partner kritikuje to što radite.

Novac
Osetićete dobru finansijsku energiju danas i poželećete lake dobitke. Međutim, razmislite da li je to zaista neophodno.

Zdravlje
Trudite se da radite što je više moguće i zaboravljate da se odmarate. Ostanite hidrirani i dajte sebi oduška. Mogući se bolovi u stopalima.

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Škorpija

Ljubav
Zahvaljujući Suncu i Mesecu, Škorpije koje su same će imati emotivni susret iz snova. Uskoro ćete osetiti sreću kada volite i budete voljeni. Škorpije koje su u braku podsetite partnera da vas je dvoje u braku i da oboje treba da budete zadovoljni, a ne samo njegova strana.

Novac
Nemojte misliti da možete da zanemarite finansije. Oslonite se na svoj osećaj za organizaciju jer biste inače mogli da upadnete u neprijatne situacije.

Zdravlje
Venera će ovog puta uticati na vaše zdravlje. Usvojite zdrav način života kako biste čuvali energiju.

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Strelac

Ljubav
Osoba koja vam se dopada je iz sasvim drugačijeg sveta i apsolutno nije osoba za vas. Ova veza bi mogla da vam donese više štete nego koristi. Strelčevi koji su u nesrećnoj vezi treba da joj stanu na kraj. Videćete koliko ćete biti zadovoljni sobom ako u tome uspete.

Novac
Sadašnje astralno okruženje će vam biti naklonjeno po pitanju materijalnih stvari. Iskoristite dobronamerni Merkur i izvršite finansijske projekte koji su vam najvažniji.

Zdravlje
Zahvaljujući dobrim aspektima Jupitera, osećaćete se dobro i fizički i psihički.

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Jarac

Ljubav
Određena nervoza će otežati bračni odnos, pa ćete se susretati sa svađama. Međutim, samo malo je potrebno da postignete balans u vezi. Ako ste usamljeni, neko pametan i privlačan bi mogao da vas uhvati u zamku.

Novac
Današnje nepovoljne okolnosti bi mogle da izazovu nepredviđene novčane brige. Međutim, uspećete da se izborite sa ovim nevoljama. Za početak, čuvajte malu količinu novca za nepredviđene situacije.

Zdravlje
Budite pažljiviji prema sebi zbog neptunske planetarne klime. Bićete podložni prehladi i umoru.

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Vodolija

Ljubav
Ako ste zauzeti, prepustićete se u nemarno flertovanje sa misterioznim Strelcem. Možda nije tako naivno kao što mislite. Ali čuvajte intimne informacije za sebe, još uvek nije vreme da ih otkrijete. Vodolije u braku će ostati u harmoničnom odnosu.

Novac
Okušajte se u igrama na sreću. Jupiter vas prati danas i moguć je niz dobitaka. Međutim, uočite kada je vreme da stanete.

Zdravlje
Vaš imunitet je veoma osetljiv. Povećajte unos vitamina i pijte dovoljno vode.

Dnevni horoskop za 31. maj 2023-Ribe

Ljubav
Poslušajte prijatelja koji već neko vreme pokušava da vas spoji sa nekim. Možda se iznenadite. Ribe koje su u braku će delovati hladno i distancirano prema partneru što će izazvati probleme u odnosu.

Novac
Na finansijskom planu neće biti mnogo promena. Ako želite da se oprobate u igrama na sreću, razmislite još jednom. Možda bi bilo bolje da preskočite ovaj put.

Zdravlje
Zdravlje će biti uopšteno dobro, ali će vam slaba tačka biti ruke. Trudite se da ne radite ništa što bi moglo da vam nanese štetu.

Izvor slike: Khosrork/GettyImagesPlus