Dnevni horoskop za 1. jun 2023: Aspekti Neptuna će nepovoljno uticati na zdravlje

31. maja 2023.

| Snežana Vranić
Šta nam sprema prvi junski dan?

Dnevni horoskop za 1. jun 2023: Pluton će povoljno uticati na finansije, a Venera će nekim znacima omogućiti sudbonosni susret.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023 -Ovan

Ljubav
Vaš bračni život će danas procvetati i bićete zahvalni na tome. Verovatno ste shvatili da u ljubavi nema gore katastrofe od nedostatka mašte i iskazivanja ljubavi. Ako ste sami, poželećete da ostvarite ozbiljnu vezu sa Devicom koju već dugo poznajete.

Novac
Imaćete priliku da poboljšate finasijsku situaciju. Ovo će biti vreme da razmislite o novim investicijama, ali ne potpisujte ništa olako.

Zdravlje
Možda se i ne osećate tako sjajno, ali prihvatanje takvog stanja ne dolazi u obzir. Ipak, budite oprezni. Neptun bi mogao da utiče na vaš zdravstveni sektor. Vodite računa o sebi.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023-Bik

Ljubav
Aspekt Marsa će povećati vaš magnetizam što će vas ohrabriti i da bolje kontrolišete svoje emocije. Međutim, partner će vam izazivati poverenje jer ćete imati osećaj da nešto krije. Nemojte impulsivno reagovati. Ako ste sami, Mars će pojačati vaš libido, ali bi vas Venera mogla razočarati.

Novac
Aspekt Plutona sprema priliv gotovine koji može biti značajan. Ali ako niste oprezni sa trošenjem, neće biti imuni na finansijske probleme.

Zdravlje
Venera će imati pozitivan uticaj na vaše zdravlje i na uspostavljanje ravnoteže. Ako ste se umorili poslednjih dana, počećete da se oporavljate ukoliko budete vodili zdrav način života.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023-Blizanci

Ljubav
Nemojte očekivati mnogo od današnjeg dana ukoliko ste sami jer vam Venera neće dovesti osobu iz snova. Ako ste dugo u vezi, moraćete da unesete više mašte u svoju vezu.Razmislite  kratkom putovanju sa partnerom.

Novac
Ovo je izuzetno srećan dan za vas koji treba da iskoristite na najbolji mogući način. Možete se u potpunosti osloniti na zvezde jer će vam pružati svu svoju podršku.

Zdravlje
Pod uticajem loše aspektovanog Neptuna, vaša vitalnost će donekle varirati.  Moraćete da preuzmete stvar u svoje ruke da biste održali ravnotežu. Ako doživite razočarenje izborite se sa tim sa humorom.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023-Rak

Ljubav
Danas će u vašem domu biti mir zahvaljujući vašem dodatnom trudu da se posvetite partneru. Rakovi koji su sami će danas postaviti temelje za uspostavljanje novih odnosa. Stabilna veza može dodati ravnotežu u vaš život.

Novac
Uran će vas i dalje iznenađivati prihodima. Verujte svojim instinktima u odlukama jer su Sunce i Merkur takođe na vašoj strani.

Zdravlje
Neptun će nepovoljno uticati na vaše zdravlje, pa obratite pažnju na znake umora i signale koje vam telo šalje. Poslušajte ih!

Dnevni horoskop za 1. jun 2023-Lav

Ljubav
Položaj Plutona na nebu će nastaviti da komplikuje vaše bračne odnose. Ubedite partnera da ćete ovoga puta zaista ispuniti obećanje tako što ćete to i učiniti. Lavice treba da iskoriste priliku za zalečenje emocionalnih rana. Snaga volje je čudo!

Novac
Vaša finansijska situacija će se popraviti. Videćete mnogo jasnije i donosićete dobre odluke. Pitajte doživotne prijatelje za savet. Njihove reči će vam pomoći.

Zdravlje
Jupiter će vam pomoći da održite sjajnu formu i zdravlje. Međutim, nemojte preterivati u aktivnostima. Umerenost je uvek prava opcija.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023-Devica

Ljubav
Pluton izaziva nesigurnost onima koji su u vezi. Ako je u pitanju privremena kriza onda ćete doći do zajedničkog rešenja. Međutim, ako ovo predugo traje, možda je vreme da okrenete stranicu. Ukoliko ste sami, Uran će izoštriti vaš šarm koji će vam pomoći u zavođenju. Budite otvoreni sa osobom koja vam se dopada.

Novac
Finansije će biti stabilne bez mnogo turbulencija. Međutim, možda uočito da vam se ponavljaju greške iz prošlosti. Možda je vreme da promenite pristup?

Zdravlje
Sunce će vam dati odličan otpor na viruse i bakterije. Međutim, obratite pažnju na to da se ne prejedate jer Pluton podstiče vašu sklonost preterivanju.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023-Vaga

Ljubav
Harmonični aspekt Venere će Vam obezbediti sjajan dan na bračnom nivou. U parovima će vladati harmonija, čak i za one koji su se nedavno sukobili. Vage koje su same će imati priliku za sudbonosan susret.

Novac
Zahvaljujući astralnoj konfiguraciji moći ćete da uravnotežite svoj budžet i da poboljšate prihode ukoliko ne budete rizikovali.

Zdravlje
Merkur će vas podržati u odluci da uravnotežite ishranu. Višak masti može imati posebne posledice na vaš metabolizam ako se ne bavite sportom.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023-Škorpija

Ljubav
Usamljene Škorpije danas neće imati priliku da upoznaju potencijalnog partnera. Međutim, ovo vam može pomoći da sagledate vaše prethodne priče i da shvatite kakav su vaša očekivanja od naredne veze. Škorpije u vezi će se suočavati sa problemima u vezi.

Novac
Nećete poslušati savete vaših najbližih i to neće ispasti dobro po vas. Nemojte se upuštati u nepotrebne potrošnje.

Zdravlje
Moguće je da će vam ponestati energije, naročito ako ste pretrpani obavezama. Meditirajte i povežite se sa prirodom.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023-Strelac

Ljubav
Strelčevi u paru neće imati vremena da se posvete zajedničkom vremenu, ali kod nekih parova Pluton može ponovo oživeti strast. Pazite da vas ne zavede neko treći. Samce bi mogla da iznenadi ljubav na prvi pogled. Ukoliko budete otvoreni za novu vezu moguće je i njeno ostvarenje.

Novac
Budite oprezni sa finansijama jer vam zvezde nisu naklonjene. Sa ovim aspektom Plutona, bilo bi dobro da započnete štednju.

Zdravlje
Zdravlje će vas poslužiti, pa maksimalno iskoristite dobru energiju. Ako izlazite iz perioda bolesti ili depresije, zvezde će vam mogućiti da se oporavite.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023-Jarac

Ljubav
Sami Jarčevi će uživati u ljubavnim zadovoljstvima zahvaljujući prolaznoj avanturi. Bićete prave zavodnice i pronaći ćete idealnog ljubavnika. Sa Venerom u ovom aspektu, parovi će moći da uživaju u danu senzualnosti.

Novac
Aspekti Urana i Neptuna koji utiču na vaš sektor novca, obezbediće vam ravnotežu. Ipak, nemojte se upuštati u rizične transakcije.

Zdravlje
Vreme je za opuštanje kako biste ojačali vaš imunitet. Takođe, pokušajte da pronađete pravi balans između posla i slobodnog vremena. U suprotnom ćete biti veoma nervozni.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023-Vodolija

Ljubav
Doći će do pozitivnih promena u vašoj vezi. Zajednički ćete donositi odluke i rešavati porodične probleme. Ako ste sami, moguće je da ćete ostvariti želju i započeti ozbiljnu vezu.

Novac
Ovo je idealan dan za planiranje realizacije vaših poslovnih projekata. Sreća će vas pratiti, a Device bi vam mogle pomoći u ovome.

Zdravlje
Konzumirajte masnu ribu poput lososa. One razblažuju krv, sprečavaju stvaranje naslaga i omogućavaju telu da se oslobodi viška holesterola.

Dnevni horoskop za 1. jun 2023-Ribe

Ljubav
Uticaj Venere neće biti dovoljan za značajna dešavanja u vezi. Ova planeta će vam i dalje obezbediti prijatan dan. Slobodne ribe treba da se pripreme za drastičan preokret u ljubavnom životu. Moguće je da će danas doći do odlučujućeg sastanka.

Novac
Dobri finansijski izgledi će vam omogućiti bezbrižan dan. Ako ste umetnik, ova astralna konfiguracije će promovisati vašu kreativnost i uspeh, čak i u inostranstvu.

Zdravlje
Nastavite da se pridržavate ishrane koja rekalcifira: jedite žumanca, kozji sir i kupus.

Izvor vesti: www.marieclaire.fr

Izvor slike: PeopleImages/GettyImagesPlus