Dnevni horoskop za 28. mart 2023: Merkur nagrađuje vredne!

27. marta 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Šta su nam zvezde pripremile za dan pred nama?

Dnevni horoskop za 28. mart 2023. Bikovima donosi težnju ta slobodom, a Lavovima uspešan dan u ljubavi.

Dnevni horoskop za 28. mart 2023.

Ovan

Ljubav
Samce očekuje luda i strastvena ljubav! Biće nečega u čemu možete da se izgubite! Za mnoge, ovaj dan će otkriti ludilo fizičke ljubavi, koliko ukusno toliko i opsedajuće. Zabava će biti beskrajna. Sunce u ovom aspektu će probuditi vašu želju da zavodite i budete zavedeni. Dakle, verovatno će vaš supružnik ili partner podstaći vaše želje. Ali, rezervišete svoj žar samo za partnera, jer će vas Venera, sa svoje strane, inspirisati željama za nežnošću.

Novac
Svojim ovladavanjem sektora materijalnog života, nije nemoguće da Jupiter nekima od vas nameće prilično značajno finansijsko ograničenje. Ovo posebno važi za one koji su se upustili u preterano grandiozne projekte i koji su iz viška optimizma donosili nerealne odluke. Nemojte se upuštati u preteranu potrošnju za svoje uživanje.

Zdravlje
Bol u leđima i reumatski bolovi koje je nedavno izazvao Saturn biće samo loša uspomena. Ipak, pazite da ne prekoračite granicu svoje snage; pazite na povrede mišića!

Bik

Ljubav
Ako ste slobodni, osećaćete se savršeno srećnim. Osim toga, jasno i glasno ćete potvrditi da brak nije za vas. Međutim, osoba koju sretnete ovog puta će vam zapaliti srce tako jako da biste se mogli predomisliti! Uticaj Merkura u sektoru zajedničkog života ukazuje na to da će, bez obzira na vaš raspored i zanimanja, uspeh vašeg bračnog života sada postati glavni prioritet.

Novac
Odličan dan zahvaljujući uticaju Merkura u vašem finansijskom sektoru. Ova planeta obećava značajne dobitke onima koji su u prethodnom periodu bili vredni. To će biti posebno korisno za trgovinu i za medicinu. Ako radite u ovim sektorima, ovo će biti vreme za pokretanje reklamne ofanzive: to će biti veoma isplativo.

Zdravlje
Kosmički prilivi dana će vam desetostruko povećati vitalnost. Osećaćete se u dobroj fizičkoj formi, što će svakako odlično uticati na vaš moral.

Dnevni horoskop za 28. mart-Blizanci

Ljubav
Neke samce će poseban aspekt Merkura dovesti do perspektive burnog susreta u neobičnim, komičnim uslovima i verovatno u odnosu na inostranstvo. Ovaj neblagovremeni udar groma će verovatno imati nesagledive posledice. Pod uticajem Merkura bićete mnogo manje kritični prema svom supružniku ili partneru i bićete oduševljeni što ćete moći da uživate u tihoj sreći sa njim. Ukratko, bračne komplikacije će biti iza vas.

Novac
Aspekti Saturna će vas naterati da poboljšate svoju unutrašnjost. Ne opirite se ovom uticaju. Prijatno životno okruženje biće za vas faktor ravnoteže i podrška vašem moralu.

Zdravlje
Moraćete da vodite računa o zdravom životu u kojem će vam sportske aktivnosti koje redovno praktikujete pomoći da održite svoju formu. Ako radite u kancelariji sedeći- ovaj savet se još više odnosi na vas.

Rak

Ljubav
Stabilnost vašeg bračnog života će biti prioritet. Jednostavno ćete biti ono što jeste, a vaš odnos sa supružnikom ili partnerom biće zasnovan na iskrenosti. Samci, ne bi bilo pametno da želite da se intelektualno takmičite sa muškarcem (ženom) koga volite, samo da biste mu dokazali svoju jednakost ili čak svoju superiornost. Ova igra ne bi bila po ukusu druge strane.

Novac
Planete koje utiču na jedan od vaših novčanih sektora bi ovog puta trebalo da vam pomognu da izvršite važne finansijske operacije. Zaista možete računati na podršku Neptuna i Urana. Ali pazite: koliko god vam se činilo da vam nebo obećava zanimljive mogućnosti, ako vam nedostaje razboritosti ili dobrog rasuđivanja, možete uništiti svoje šanse. Odvojite vreme da razmislite pre nego što donesete važne odluke.

Zdravlje
Osećaćete potrebu da nadmašite sebe i umnožićete svoje seksualne ili sportske podvige. Nemojte čak ni preuzimati preterane rizike, znajući da vaše rezerve nisu neiscrpne.

Lav

Ljubav
Nebo će vam zaista biti naklonjeno: ako se zaljubite u stranca, velika je šansa da će ova priča ispasti lepa i trajna. Oni koji žive u paru, odnosi sa supružnikom ili partnerom bili bi bolji kada biste pristali da se pokažete malo manje autoritarnim. Svakako, vi ste verni i vaša osećanja su iskrena; ali treba da naučite da pitate jedno drugo za mišljenje pre nego što donesete odluke koje utiču na vas oboje.

Novac
Sa ovim aspektom Urana, možete, uz oprez, očekivati prijatna finansijska iznenađenja: investicija će vam doneti više od očekivanog, ili će vaša velika porodica biti veoma velikodušna prema vama itd.

Zdravlje
Jupiter u ovoj poziciji na vašem nebu trebalo bi da vam pomogne da pronađete mnogo bolji ton. Međutim, moraćete da pazite na Mars, koji će vas ohrabriti da radite previše; čuvajte se, dakle, preteranog rada.

Dnevni horoskop za 28. mart- Devica

Ljubav
Venera u ovom aspektu će imati određeni uticaj na vaš aspekt ljubavi. Ako ste u braku, dan će biti povoljan za rešavanje starih problema, starih zamerki ili nesporazuma koji truju atmosferu. Za samce je moguć sastanak. Ali pazite: to može biti simpatija koja neće trajati. Neke retke Device će sresti nekoga koga su već poznavali u prošlom životu.

Novac
Ne slušajte savete svojih prijatelja za investiranje. Osim ako nisu kompetentni stručnjaci, mogli bi da dovedu do velikih grešaka.

Zdravlje
Odolećete se umoru slabije nego inače. Ovo je razumljivo, pošto će Pluton oslabiti vaš fizički otpor. Bićete podložni maloj difuznoj nelagodnosti. Ništa ozbiljno, ne brinite. Suočićete se sa tim pridržavanjem određenog načina života, uravnoteženom ishranom i pre svega poštovanjem ciklusa spavanja.

Vaga

Ljubav
Imaćete blagoslov zvezda. Vaša veza može biti dovedena u pitanje i poprimiti drugačiji zaokret, koji će biti trajniji ili stabilniji. Malo putovanje sa voljenom osobom moglo bi učiniti čuda za učvršćivanje vaših veza. Samci, ne oklevajte da spakujete kofere i krenete u inostranstvo danas: ljubav će imati dobre šanse da bude na kraju puta. Međutim, ne kaže se da će to nužno dovesti do braka, što može umiriti one koji mrze da budu vezani.

Novac
U poslu ćete morati da se nosite sa posebno zbrkanim ili hermetički zatvorenim dosijeom. Vaš interes će biti da uložite sve napore da vidite jasno. Nepažnja u ovom slučaju može dovesti do katastrofalnih finansijskih posledica.

Zdravlje
Zahvaljujući ovoj povoljnoj konfiguraciji Neptuna i Marsa, danas ćete moći da pružite veliki fizički napor bez nepotrebnog zamora. Teško ćemo vas pratiti. S druge strane, vaša nervna ravnoteža može da vam izazove neke probleme: sa emotivnošću koju je teško kontrolisati, težićete da sledite svoje impulse. Znajte da će vam joga i borilačke veštine učiniti mnogo dobrog u tom pogledu.

Škorpija

Ljubav
Sa ovom astralnom atmosferom, sada će biti vreme da napravite prve korake i ispravite stvari nakon nesporazuma s partnerom. Znaćete da pronađete prave reči i dirnete u srce svog supružnika ili partnera, posebno ako odlučite da napustite uobičajenu rezervu. Samci će, u principu, biti posebno počastvovani od strane  zvezda, što se tiče vaših ljubavnih poslova. Odlučan sastanak može vas ispuniti srećom.

Novac
Stabilnost vaših finansija. Uz podršku Sunca u dobrom aspektu, nosiće se na potpuno zadovoljavajući način. Troškovi će se brzo nadoknaditi prihodima, od kojih su neki prilično neočekivani. Bićete ubedljivi u svojim pregovorima i transakcijama, ponekad čak i pokazujući izuzetan njuh.

Zdravlje
Kako pomiriti gastronomiju, mršavljenje i dobro zdravlje? Kada pronađete odgovor na ovo pitanje, bićete gotovi sa jednim od problema koji vam često muče život. Znajte da odgovor možete pronaći u popularnoj kineskoj hrani i dijetetici.

Strelac

Ljubav
Nema potrebe da se zavaravate: sa Saturnom, zvezdom iskušenja, koja utiče na sektor vašeg neba koji je povezan sa životom para, danas ćete imati male šanse da živite stabilan i neometani bračni život. Nećete biti skloni ustupcima. Samci, osetićete da vam je za procvat potreban uravnotežen emocionalni život. Tako ćete biti spremni da učinite sve da poboljšate svoje romantične odnose. Ali tek za nekoliko nedelja videćete efikasnost svojih napora.

Novac
Moći ćete da izvučete korist od malih nagova sreće, koje ćete morati da iskoristite u potpunosti. Ako morate da obavite važne finansijske transakcije, a posebno kupovinu ili prodaju nekretnina, okružite se efikasnim savetnicima.

Zdravlje
Sunce i Merkur će se pobrinuti za vaše zdravlje. Tako da ne morate da brinete. Vaša vedrina će biti vaše najbolje sredstvo za uspeh i uživanje u životu. Ali svi pripadnici ovog znaka neće biti imuni na male alergijske probleme koji se mogu manifestovati u očima ili na koži. Ako radite, izbegavajte rukovanje rizičnim proizvodima bez preduzimanja neophodnih mera predostrožnosti.

Jarac

Ljubav
Obično cenite svog supružnika ili partnera. Ali ovog puta, podložni perverznom uticaju Saturna, bićete skloni da se previše bavite slatkim gresima drugog! Samci, uverićete se da će se vaši najlepši ljubavni snovi ostvariti kao mahom čarobnog štapića. I to će se zaista dogoditi, zahvaljujući velikom podsticaju sa planeta Venere i Marsa.

Novac
Prisustvo disharmoničnog Plutona na vašem nebu može vas navesti da se ponašate prilično detinjasto ili nepromišljeno. Pazite, ako budete pratili svoje hirove, vaša ušteđevina će se istopiti kao sneg na suncu!

Zdravlje
Evo Venerinog saveta dana: Vodite računa o svojim nogama izbegavajući sve što može da uspori cirkulaciju, kao što su čizme, čarape i hulahopke koje su preuske. Držite se dalje od svih izvora toplote, uključujući podno grejanje, tople kupke, produženo izlaganje suncu.

Vodolija

Ljubav
Samci, sa Venerom, boginjom ljubavi, koja vas posećuje, vaš šarm će se povećati i nećete imati problema da zavedete koga god želite. Osim toga, vaša senzualnost, takođe intenzivnija nego inače, učiniće da poželite da uživate u ljubavnim zadovoljstvima. Ako ste u vezi ili braku, nesumnjivo je vaš partner taj koji će imati koristi od ovog poboljšanja. Ako ste usamljeni, neće vam trebati dugo da se zaljubite.

Novac
Sa ovim aspektom Marsa, alarmni signal će se oglasiti. Oni koji su zloupotrebili prekoračenje moraće da se vrate razumnijem upravljanju, pod kaznom da ih bankar brutalno pozove na red. Naravno, neće vam biti lako da smanjite troškove, ali saznanje gde ste sa finansijama trebalo bi da vas spreči da zaronite u „crveno“. Srećom, Mars će vam pomoći da donesete dobre rezolucije i da ih se držite.

Zdravlje
Pošto Merkur, Venera i Uran treniraju vašu formu, umor treba pažljivo izbegavati. Da biste na najbolji mogući način evakuisali ovaj preliv energije, zašto ne biste počeli da vežbate? Teretana ili šetnja, izbor je na vama. To bi vam najviše pomoglo.

Ribe

Ljubav
Uran će biti na vašoj strani, pojačavajući vašu potrebu za slobodom. Pored toga, pošto će biti u bliskom kontaktu sa drugim planetama, to može da vas natera da usvojite autoritarniji stav nego inače. Ovo može ugroziti vaš život kao para! Pokušajte da pregovarate sa svojim supružnikom umesto da im namećete svoje želje. Ako živite sami, upustićete se u svaku avanturu, rizikujući da budete razočarani.

Novac
Vremena će biti teška finansijski. Stoga ćete morati biti izuzetno oprezni. Izbegavajte nepotrebne troškove. Ako morate da donesete važne finansijske odluke, okružite se svim neophodnim merama predostrožnosti i potražite savet od stručnjaka.

Zdravlje
Nastojte da budete jasni sa svojom agresijom. Potiskivanje ili skretanje na njega može da vas povredi: može da izazove tupa neprijateljstva ili da se okrene protiv vas, na primer u obliku alergija, osipa, herpesa ili ekcema.

Izvor vesti: maireclaire.fr

Izvor slike: Irina Zharkova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images