Dnevni horoskop za 21. mart: Venera donosi intenzivan dan za ljubav!

20. marta 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovaj dan.

Dnevni horoskop za 21. mart Rakovima donosi sjajan dan u ljubavi, dok će Device, zbog ponosa, imati mnogo problema. A šta su vama zvezde pripremile za ovaj utorak?

Dnevni horoskop za 21. mart

Ovan

Ljubav
Samci, ne dozvolite da budete uvučeni u avanture koje će vam doneti više neprijatnosti nego zadovoljstva. Znajte da će u vazduhu biti gromova. Ako naiđete na poteškoće u životu kao par, pokušajte da ih rešite što je pre moguće. Tada će se između vas i vašeg supružnika ili partnera uspostaviti bolna klima nepoverenja. Zbog toga će dugogodišnji parovi morati da budu posebno oprezni. Na vama će biti da vratite harmoniju.

Novac
Finansijski ćete imati koristi od određene količine sreće i pronaći pametna rešenja za bolje upravljanje budžetom. Ali uvek budite na oprezu kako se ne biste upustili u pogubne kupovine.

Zdravlje
Vaša vitalna energija će biti praktično na vrhu zahvaljujući prelepom aspektu Jupitera. Ali biće potrebno raditi da to ostane na ovom nivou. Kako ? Poštovanjem zdravog načina života, zasnovanog na uravnoteženoj ishrani, malo sporta i što manje stimulativnih proizvoda.

Bik

Ljubav
Vaša osećanja će biti duboka; ali, na veliko zaprepašćenje vašeg supružnika ili partnera, nećete biti skloni da ih pokažete. Mala sklonost povlačenju u sebe zabrinuće partnera, koji će možda pokušati da vas natera da reagujete izazivanjem vaše ljubomore. Solo Bikovi, brakovi sklopljeni tokom ovog dana biće veoma korisni i trajni. Ovo će stoga biti vreme da se venčate ako mislite da ste pronašli idealnog partnera.

Novac
Već neko vreme niste imali nikakvu želju da se borite za povećanje prihoda; radije se prepuštate događajima. Ali sve to je sada gotovo! Pod impulsom Urana naći ćete svu svoju borbenost i svoj duh inicijative. Uskoro će se desiti veliki pozitivni događaji.

Zdravlje
Sa Marsom koji vas trenira, jedno je sigurno: energija vas neće izneveriti. Ostaje da znamo kako da to kanališemo, jer ova planeta ima tendenciju da deluje impulsivno. Da ne biste potrošili ovaj kapital, ispustite se u sportskoj praksi koja vam se sviđa.

Dnevni horoskop za 21. mart- Blizanci

Ljubav
Obdareni od Merkura bujnom maštom, moći ćete da unesete malo fantazije u svoje bračne odnose, što će uticati na njihovo oživljavanje. Nema problema na vidiku između vas i vašeg supružnika ili partnera. Oboje ćete biti na istoj talasnoj dužini. Za samce, ništa očigledno ovog dana: nekoliko flertova i, izuzetno, venčanje tu i tamo. Ne žurite dok niste potpuno sigurni u sebe.

Novac
Vaša finansijska situacija će se pokazati boljom nego što ste mislili. Sreća će vam se osmehnuti. Vaša intuicija vas neće prevariti. Imaćete sredstva za svoje ambicije, i konačno ćete moći da realizujete projekte koji su vam važni, ne samo na profesionalnom planu, već i u ljubavi.

Zdravlje
Venerini uticaji povoljni za vaše telo i um. Ovog puta nećete imati nikakvih zdravstvenih problema – nema probavne smetnje, umora ili rizika od preopterećenja. Morate prepoznati da kada je vaš moral dobar, sve je u redu.

Rak

Ljubav
Ništa bolje od trenutaka intimnosti da otvorite svoje srce kao par! Osećaćete potrebu da se zbližite sa supružnikom ili partnerom. Osim toga, lako mu možete izraziti sva svoja osećanja. Samci, romantični susreti biće brojni, flertovanja i avanture neće izostati. Međutim, nemojte se previše upuštati u ovu igru, jer će, uprkos svemu, vaše intimne težnje uvek biti postizanje stabilne zajednice.

Novac
Dan obeležen šansom koju ćete morati da uhvatite obema rukama čim se ukaže. Neka vrsta predosećanja, u vidu sna ili predosećanja, će vas vremenom upozoriti na to. Nemojte biti ošamućeni ili razočarani.

Zdravlje
S obzirom na sadašnji astralni ambijent, biće vam potrebno dosta proteina u ovom trenutku. Zapamtite da su jogurti i sirevi sjajan izvor proteina.

Lav

Ljubav
Bračnu klimu dana obeležiće ljubaznost, razumevanje, radost života, svetskost i delikatne ljubavne veze prožete vedrinom, željom da budemo zajedno na istoj talasnoj dužini. Iskoristite ove dobre astralne uticaje. Samci, mogli biste kroz svoj rad da upoznate ljude koji će vas naterati da modifikujete određene projekte. Budite realni i pazite da ne poremetite previše svoj profesionalni život.

Novac
Za mnoge Lavove, pitanja nasleđa mogu stvoriti trenja i napetosti sa bliskom porodicom, od kojih svako ima svoju fiksiranu ideju o ovoj temi. Ne žurite, dugo razmišljajte i ne oklevajte da tražite savet od nezainteresovanih prijatelja. U svakom slučaju, vreme će sve to srediti i to u vašem najboljem interesu.

Zdravlje
Ako ste bili na ivici, danas ćete videti značajno poboljšanje jer Uran formira harmonični aspekt. Bićete izdržljiviji i poletniji.

Dnevni horoskop za 21. mart- Devica

Ljubav
Bračnom klimom će dominirati planeta Mars u lošim aspektima. To će rezultirati pregrejanom, strastvenom, pomalo teškom atmosferom. Sukobi će se umnožavati uprkos izvesnoj međusobnoj fizičkoj privlačnosti. Ponos će prečesto sprečiti pomirenje koje duboko u sebi svaki partner žarko želi. Ako ste usamljeni, ovaj dan će verovatno doneti dobro iznenađenje: planete će se savijati unazad da bi vam srce brže kucalo.

Novac
Rizikujete da nastanete ozbiljne komplikacije ako ne počnete da plaćate račune, moguće kazne, poreze i dugove. Nakon ovih koraka, osetićete da ste oslobođeni velike težine.

Zdravlje
Mnogo bolje nego do nedavno. Zahvaljujući podršci Sunca, moći ćete da povratite dobru dinamiku i čvrstu imunološku odbranu.

Vaga

Ljubav
Venera, boginja ljubavi, obećava vam veoma srećan dan ako ste u zajednici. Vaš odnos sa supružnikom ili partnerom biće obeležen izuzetnim saučesništvom i, za mnoge od vas, jasnim buđenjem senzualnosti. Jedna, tri zvezdice danas će formirati retke i povoljne konfiguracije. Ovo mnogima od vas obećava intenzivan sentimentalni život, sa ozbiljnom mogućnošću smislenog susreta.

Novac
Ovo je jedan od najboljih dana u godini kada su u pitanju finansijska pitanja. Imaćete dobre karte u rukama, posebno ako morate da podignete kredit. Odlučite se za kratkoročni otkup, jer će trenutna sreća biti za kratkoročne akcije.

Zdravlje
Sa Plutonom u harmoničnom aspektu, imaćete koristi od neverovatne otpornosti na umor i bolesti. Stoga u principu ne biste trebali imati zdravstvenih problema.

 

Škorpija

Ljubav
Dan obećava da će biti uspešan sa strane srca. Romantični i idealistički, bićete spremni da se zaljubite, kada – sreća! – vaš šarm će se u isto vreme naglo povećati. A zahvaljujući prisustvu Marsa, gospodara seksualnosti, vaši sentimentalni impulsi će imati dobre šanse da se brzo materijalizuju. Ako ste već u vezi, vaš odnos sa supružnikom ili partnerom biće još senzualniji i strastveniji nego inače!

Novac
Mnoge planete koje trenutno utiču na srebrne sektore vašeg grafikona formiraju povoljne konfiguracije, ali i mnogo manje korisne kombinacije. Zbog toga ćete morati pažljivo da upravljate svojim budžetom ako želite da izbegnete poteškoće. Ne bi trebalo previše napora.

Zdravlje
Pluton će vas pozvati da se više krećete. Vaše telo treba da se troši, a vaša energija da se dobro kanališe. Ne oklevajte više: počnite da se bavite sportom ili zahtevnim hobijem koji će vam omogućiti da se ispustite na zdrav način.

 

Dnevni horoskop za 21. mart- Strelac

Ljubav
Samo nekoliko malih tamnih oblaka na vašem bračnom nebu zbog astralne disonance. Bez brige. Samo pokušajte da svom supružniku ili partneru pokažete malo više pažnje. Privilegujte dijalog, jer ćete upravo vi uspeti da ublažite svaki rizik od tenzija ili sukoba. Samci, dan će biti pogodan za divlje strasti ili veliku ljubav, a vi biste mogli da se nađete poneseni u vihorove burne afere. Zvezde će vam ponuditi vrelu noć: to će biti carstvo čula i impulsa srca.

Novac
Pluton, koji utiče na vaš novčani sektor, biće vam veoma naklonjen, pomažući vam da ostvarite dobro finansijsko poslovanje. Osim toga, Jupiter, gospodar sreće, pomoći će vam da značajno poboljšate svoj budžet. Ali čuvajte se Neptuna u disharmoničnom aspektu, koji rizikuje da vam postavi sve vrste zamki. Budite veoma oprezni, izbegavajte velike troškove i, pre svega, ne upuštajte se u rizične špekulacije.

Zdravlje
Opušteniji nego u poslednje vreme, ići ćete svojim veselim putem bez ikakvih problema.

Jarac

Ljubav
Ljubavna klima će se značajno poboljšati ako ste u braku. Svi vi koji izlazite iz teške bračne faze konačno ćete prihvatiti dijalog sa drugima, ili čak učiniti neke neizostavne ustupke. Bilo je vreme ! Ako ste slobodni, Venera će biti protiv vas. Neki Jarčevi će stoga biti čedni i srećni što su sami. Drugi će, naprotiv, gomilati avanture, ali bez uspeha.

Novac
Vaš materijalni život biće bez oblaka. Poboljšanje vašeg mesečnog prihoda ili bolji način života. Oni koji su ranije imali finansijske probleme imaće sve šanse da ih na zadovoljavajući način reše. Oni koji imaju velike dugove biće oslobođeni toga i moći će da počnu da prave prave uštede. Bićete dobro inspirisani u vašim raznim finansijskim transakcijama.

Zdravlje
Saturnov savet: Da biste evakuisali prelivanje energije koja vas trenutno animira, praktikovanje sporta oslobađanja kao što je džogiranje  izgleda idealno.

 

Vodolija

Ljubav
Sa ovim aspektom Urana, vaš bračni život će proći kroz fazu mira. Verovatno se nećete žaliti. Na programu: blagostanje i nežnost, ali u određenoj umirujućoj rutini. Samci, vaše ekstremne sklonosti u potrazi za ljubavlju će se verovatno ponovo pojaviti. Uživaćete u trčanju iz avanture u avanturu u potrazi za mitskim bićem. Ako ga nađete, nećete ga više ostaviti, čak i ako može izazvati skandal. Ali verovatnije je da nećete moći da utolite svoju žeđ za apsolutom.

Novac
Izbegavajte preuzimanje finansijskih obaveza koje bi, ako se ne obnove za nekoliko meseci, rezultirale velikim gubicima. Takođe, nemojte praviti veliku kupovinu o kojoj razmišljate.

Zdravlje
Vaše opšte stanje će biti dobro, vitalnost odlična. Međutim, s obzirom na ovaj položaj Neptuna, moraćete da budete veoma oprezni u pogledu temperaturnih varijacija i hladnoće, inače bi vas grip mogao savladati na nekoliko dana.

Ribe

Ljubav
Na podsticaj planete Merkur, prekinućete veze sa određenim ljudima, kako biste se što bolje posvetili osobi koja vas najviše zanima. Ako ste sami, „veoma posebna“ osoba će doći u vaš život danas… i verovatno neće izaći.

Novac
Sa planetom Merkur na dobroj poziciji na vašem nebu, dobici kroz čistu sreću su potpuno mogući. Bili biste u pravu da igrate, ali samo ako rizikujete samo ono što možete sebi priuštiti da izgubit. Ako je u pitanju igra brojeva, obavezno proverite svoj srećni broj za taj dan.

Zdravlje
Sa ovim aspektom Merkura, drenaže, masaže, a zašto ne i dan dijete? Ovo će biti najbolje vreme da cirkulišete svoju energiju i oslobodite telo toksina koji mu mogu naškoditi. Osnažujući efekat zagarantovan.

 

 

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: Johnatan Borba via Unsplash