Dnevni horoskop za 16. mart: Položaj Sunca i Marsa donosi ljubavne avanture!

15. marta 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Saznajte šta su nam zvezde pripremile za današnji dan.

Dnevni horoskop za 16. mart Rakovima donosi strastven dan, dok Device mogu da očekuju neočekivano u ljubavi!

Dnevni horoskop za 16. mart

Ovan

Ljubav
Prilično kontrastna ljubavna klima. Sa ovim aspektom Marsa, vi ste na početnim blokovima strasti. Očekuje vas ljubavno raspoloženje. Jedina mana: teško prisustvo Saturna će donekle usporiti vaš zamah. Rezultat: rizikujete da pregorite. Vaš partner više neće znati da se snađe, pa bi mnoge veze mogle da stradaju. Dok čekate da se vaše raspoloženje stabilizuje, bilo bi bolje da izbegavate donošenje važnih odluka.

Novac
U poslu će ovoga puta biti sreće, sa planetom Uranom u dobrom aspektu. Neočekivane prilike će se pojaviti; iskoristite ih, ali se s njima bez žurbe.

Zdravlje
Pod uticajem tandema Venera-Mars, danas ćete zračiti svežinom i dinamikom. Pustićete da se vaša ogromna energija istakne, posebno ako ste na odmoru. Ali ako ste iz prve dekade, može da vas obuzme blagi osećaj umora; na sreću, nelagodnost će biti samo privremena; vaša energija će se brzo vratiti na vrhunac.

Bik

Ljubav
U vašoj vezi može doći do napetosti. Sa Marsom u lošoj poziciji može vas dovesti u veoma ratoborno raspoloženje. Stalno ćete zadirkujete partnera i gurate ga do krajnjih granica. Dovoljno je reći da ćete mu često otežavati život. Ali čuvajte se odmazde koje bi vam mogao naneti! Samci, poželećete da sačuvate svoju svetu slobodu. Međutim, imaćete šanse da doživite i strast. Na vama je da odlučite…

Novac
Savršen dan da dovedete svoj budžet u red. Takođe je dobro vreme da se krene ka rešavanju teškog finansijskog problema.

Zdravlje
Dve velike planete biće u vašem zdravstvenom sektoru. Jedan je prilično loše apsektovana a to je Saturn, koji najčešće zamara i smanjuje otpornost na bolesti. Drugi je u principu koristan – Jupiter, srećna zvezda. Ovaj radoznali astralni koktel stoga može rezultirati klimavim oblikom. Naći ćete bolji balans ako se bavite sportom i, pre svega, ako usvojite pravilnu ishranu.

Dnevni horoskop za 16. mart- Blizanci

Ljubav
Ukoliko ste u zajednici, višestruke smetnje će vas baciti u nered. Pitaćete se da li će vas partner ikada razumeti. Ponekad ćete se osećati veoma usamljeno. Međutim, nemojte dramatizovati situaciju. Razočarani ste jer ste previše idealizovali svoje odnose. Samci, želite da izbrišete svoju romantičnu prošlost. Ali jedan predmet ili obična fotografija biće dovoljni da u vama probudi sećanje prošle dane. Nostalgija, nostalgija…

Novac
Sa finansijske strane, teško ćete se oporaviti od nedavne raskošne potrošnje. Najbolje bi bilo da odete kod svog bankara da pregovarate o prekoračenju pod dobrim uslovima.

Zdravlje
Nećete imati volje da krenete na dijetu čak i ako vidite da vam struk postaje veći. Ovo će posebno biti slučaj danas, kada nećete podržati nikakva ograničenja. Međutim, moraćete da budete oprezni i umereni.

Rak

Ljubav
Sa planetom Mars koja utiče na znak samaca, to je nalet koji se lomi u sektoru vaših ljubavi: inicijalni susret, senzualno buđenje, neobična ljubav na prvi pogled… Bilo na jednu noć ili za život, koji vas čeka biće obeležen belim kamenom. Ako se ne svađate oko pitanja domaćinstva ili odgajanja dece, trebalo bi da se dobro slažete sa svojim supružnikom ili partnerom. Astralna atmosfera će promovisati stabilan bračni život, ali i veoma senzualan!

Novac
Čuvajte se nagradnih igara koje organizuju kompanije za prodaju na daljinu. Obećavaju fantastične dobitke. To su u stvari, većinu vremena, ogromna prevara.

Zdravlje
Svi vi koji izlazite iz perioda umora ili ste morali da se suočite sa bolestima počećete da se oporavljate. To još neće biti olimpijska forma, ali ćete se i dalje osećati mnogo bolje nego u poslednje vreme.

Lav

Ljubav
Nadamo se da će vaš supružnik ili partner znati kako da zadrži vašu pažnju! U suprotnom, sigurna je opklada da ćete se zaljubiti u nekog drugog. Budite oprezni, ova avantura bi mogla naneti mnogo štete vašem trenutnom sindikatu! Samci, danas nećete izbeći simpatiju. To će nesumnjivo biti više senzualna nego sentimentalna atrakcija, sudeći po ovom položaju zvezde Marsa na vašem nebu. Ali to će biti dovoljno da vas zadovolji.

Novac
Sa srećnom planetom Neptunom u ovom aspektu, možete očekivati snažnu finansijsku zaštitu. Verujte svojoj srećnoj zvezdi, ona vas neće izneveriti. Do te mere da bi se vaš prihod mogao čak i povećati, a da niste uložili ni najmanji napor za to!

Zdravlje
Nema rizika da ostanete bez vitalne energije, ali vaša sklonost da živite na ivici može izazvati znake kratkog daha. Da biste povratili snagu, odlučite se za uravnoteženu ishranu, spavajte i opuštajte se, ako je moguće na otvorenom.

Dnevni horoskop za 16. mart- Devica

Ljubav
Vašem životu kao paru sigurno neće nedostajati začina! Sunce i Mars, dobro postavljeni na vašem nebu, omogućiće vam da se približite svom partneru i doneće vam značajno povećanje senzualnosti. Provešćete nezaboravne trenutke u društvu partnera. Samci, na pomolu će se pojaviti veoma romantična avantura… Ali malo strpljenja i opreza vam neće škoditi! Uzmite u obzir fenomen kristalizacije ljubavi. Nastavite u fazama, ne plašite se nikoga!

Novac
Daćemo vam predloge za kupovinu nekretnina ili kolekcionarskih predmeta. Pre nego što napravite ove nabavke, razmislite o njihovoj preporučljivosti; drugo mišljenje ne bi bilo suvišno.

Zdravlje
Na jednoj strani Mars, na drugoj Jupiter: sa dve takve energične planete koje dele zdravstvene sektore vaše karte, ali a priori, nema razloga za brigu. Nastavićete svojim veselim putem u dobroj formi. Pa ipak, a da im ništa ozbiljno ne preti, neki od vas mogu biti pomalo omamljeni. Pazite na migrene, kao i na blage inflamatorne ili kongestivne poremećaje.

Vaga

Ljubav
Bračni odnosi će biti dobri, iako ste ovog puta skloni poslu dati prednost nad osećanjima. Neki pripadnici ovog znaka koji žive u paru moraće da budu na oprezu i izbegavaju da kritikuju svog supružnika ili partnera, jer će ih naterati da skupo plate! Samci, ovog puta biste mogli da doživite šokantan susret zahvaljujući saučesništvu Urana u harmonijskom aspektu. Zaboravićete da jedete i spavate, osećaćete se tako srećno!

Novac
Ovo je dan koji može sadržati iznenađenja na strani novca. Saturn zaista sugeriše prilično ograničene prilive gotovine. Suma na koju ste računali biće potrebno vreme da stigne do vas, što će dovesti do debalansa vašeg budžeta. Ali u isto vreme, znaćete kako da efikasno pregovarate.

Zdravlje
Nema govora o nametanju prevelikih napora svom telu i preopterećenju sebe! Bićete veoma razumni i efikasno ćete upravljati svojim energetskim kapitalom. Čak ćete naći vremena i za odmor. Vaše zdravlje će pobediti!

Škorpija

Ljubav
Solo Škorpije, Venera u ovom aspektu učiniće da doživite sjajne trenutke ljubavnog ludila. Zapaliće vaše srce u vatri i krvi, i preplaviće vaša čula. Pazite ipak da ne pravite previše gluposti u ime velikih osećanja ili zadovoljstva. Po svoj prilici, tokom ovog dana nećete dodirnuti zemlju. Venera će baciti pogled na vas. Stoga bi vaš bračni život trebalo da vam donese neopisive radosti. Saučesništvo i senzualnost u porastu; poboljšanje vašeg životnog okruženja.

Novac
Finansijska oblast neće doživeti nikakve promene. Vaši resursi će biti zdravi i dobro vođeni. Prihodi će biti redovni i stabilni. Bićete u iskušenju da darujete one koje volite, posebno voljenu osobu, a još više ako razmišljate da se venčate!

Zdravlje
Osim nekoliko mogućih migrena, danas se nećete osećati tako loše. Čak ćete želeti da započnete novu aktivnost, novi hobi. Ovo bi bilo odlično za smirivanje vaše napetosti.

Dnevni horoskop za 16. mart- Strelac

Ljubav
Posetiće vas Venera, boginja ljubavi. Dakle, bilo da živite u vezi ili ste usamljeni, možete očekivati da će ljubav biti u centru vaših briga. Ali pazite: druge planete vas mogu naterati da budete previše nezavisni i da snažno iskazujete svoje želje, do te mere da u prolazu zaboravite da uzmete druge u obzir. Ako ste već povezani, posebno se čuvajte rizika od neverstva.

Novac
Poziv na laku zaradu odzvanjaće vam u ušima. Bićete u iskušenju. Ne žurite! Naravno, neko mora da dobije veliku pobedu u jednoj od ovih igara, ali to nećete biti vi! Međutim, možete igrati sa malom opkladom; onda proverite svoj srećni broj.

Zdravlje
Ovog puta će Sunce uticati na vaš zdravstveni sektor, a da ne zaboravljate trio Merkur-Venera-Saturn. Pozitivna astralna kombinacija koja bi trebalo da vam garantuje dobru energiju, pod uslovom da održavate zdrav način života. Pazite na prejedanje, koje bi moglo uznemiriti vaš stomak.

Jarac

Ljubav
Ni najmanja planeta- Merkur- koja utiče na životni sektor para u vašoj karti. Što za većinu vas nagoveštava život bez događaja kao par. Čak i ako puno radite, znaćete da budete prisutni kada je potrebno i efikasno ćete rešavati materijalne i kućne probleme. Samci, Uran bi vas mogao naterati da otkrijete ljubav u drugačijem svetlu. Za neke će to biti sastanak sa prijateljima ili prijateljstvo koje se razvija; za druge će to biti priča koja se krije.

Novac
Imaćete koristi od novčane sreće! Novac će teći na vaš bankovni račun. Zvezde će udružiti svoje snage da vas učine mudrim, šarmantnim, ukratko, da vas transformišu u finog tragača finansija. Međutim, ako je vaš dobitak rezultat timskog rada, uverite se da se deli pravedno.

Zdravlje
Prirodna odbrana vašeg tela će funkcionisati posebno dobro, a vi ćete se odupreti mikrobnim i virusnim napadima. S druge strane, čuvajte se rizika od problema sa mišićima, posebno ako se bavite nasilnim sportom.

Dnevni horoskop za 16. mart-Vodolija

Ljubav
Samci, možete se zaljubiti u osobu koja je nesrećna u svom domu, ali još nije razvedena. Možda biste takođe, iz društvenih ili profesionalnih razloga, više voleli tajnu aferu. Oni koji žive u paru, vaš odnos sa supružnikom ili partnerom biće napet i težak. Oboje ćete ostati u defanzivi, nimalo spremni na ustupke. Na ovaj način će situacija nesumnjivo ostati blokirana.

Novac
Bez sumnje ćete morati da donesete važne finansijske izbore. Nemojte olako odlučivati. Za neke domorodce, ovaj uticaj Merkura će dovesti do dubokog preispitivanja njihovog stava prema novcu. Ili ćete izgubiti interesovanje za to, ili ćete, naprotiv, posvetiti svu svoju energiju da zaradite više.

Zdravlje
Na vaš zdravstveni sektor će uticati dva korisna posetioca, Venera i Jupiter. Ove zvezde bi u principu trebalo da vam pruže odličnu zaštitu na fizičkom nivou, dok vam pomažu da održite dobar moral.

Ribe

Ljubav
Nakon još nekoliko direktnih i iskrenih pojašnjenja sa supružnikom ili partnerom, odlučićete da se pomirite i stvorite mirniju klimu. Vaš bračni život može doživeti period predaha. Samci, dan će vam biti veoma prijatan. Venera će čak nekima od vas moći da ponudi „onaj“ sastanak, onaj pravi, onaj o kome svi sanjamo.

Novac
Danas bi se mnoge stvari mogle dogoditi na finansijskom planu. Sa pozitivne strane, planete će vas potaknuti na donošenje važnih odluka. Ali pazite, pošto će biti negativnih konfiguracija, moraćete da se čuvate svoje impulsivnosti. Ovo neće biti vreme za preuzimanje rizika. Izaći ćete iz ovoga neoštećeni ako odvojite vreme da planirate dugoročno.

Zdravlje
Bićete u boljoj formi nego u poslednje vreme. Ali to neće biti razlog da previše povučete konce. Ne zaboravite da su problemi nervoze i varenja uvek mogući. Pažljivo pratite svoj način života, ishranu i sate spavanja.

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: Jovanmandic/iStock/Getty Images Plus via Getty Images