Dnevni horoskop za 14. mart 2023: Aspekt Marsa mnogima obećava strastveni dan!

13. marta 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Šta su nam zvezde pripremile za dan pred nama?

Dnevni horoskop za 14. mart 2023. Rakovima donosi strastven dan, dok Device mogu očekivati nepredviđene troškove. A šta su za vas zvezde pripremile za ovaj utorak?

 

Dnevni horoskop za 14. mart 2023

Ovan

Ljubav
U vašem bračnom životu mogu se očekivati nesporazumi zbog konfliktnog planetarnog okruženja. Na sreću, prijatelj ili rođak će moći da pomognu da se oteraju ti gadni tamni oblaci. Iskoristite ovu uslugu odmah! Samci, dobro aspektovana Venera daće vam veliku šansu da pronađete ljubav. Budite spremni da reagujete u pravom smeru; nema grešaka!

Novac
Kao što se to često dešava, brige oko vaše materijalne situacije će vas preplaviti. Ali nema potrebe da se toliko opterećujete.

 

Zdravlje
Šetnja šumom ili uz reku bila bi odlična za vaše telo, ali i za vaš um: moraćete da vežbate i udahnete svež vazduh. Pazite na ishranu!

Bik

Ljubav
Uran i Neptun vam obećavaju ne samo nežnost i senzualnost u zajednici, već i stabilnost i vernost. Bračna sreća će stoga biti na vidiku. Samci,tražićete retki biser; mnogi od vas će to pronaći, posebno ako se posvetite tome do detalja.

Novac
Bićete dobro inspirisani u svojim finansijskim transakcijama. Ne oklevajte da delujete u oblasti investicija i obveznica. Pored toga, imaćete koristi i mnogo veće šanse u igrama na sreću nego inače.

Zdravlje
Mars u harmoničnom aspektu obećava vam vrhunsku dinamiku i solidnu otpornost na stres, kao i na mikrobe i druge viruse.  Ostanite umereni u svemu da biste sačuvali snagu.

 

Dnevni horoskop za 14. mart 2023- Blizanci

 

Ljubav
Tokom ovog dana vladaće dobro bračno razumevanje. Pravićete dugoročne planove sa supružnikom ili partnerom. Razgovaraćete  o problemima koji vam smetaju u zajedničkom životu i zajedno ćete naći dobra rešenja. Samci, želite da budete voljeni, i to na jasan naćin. Budite sigurni da ćete imati prilike za veoma lepe dokaze privrženosti i naklonosti.

Novac
Imaćete izvesnu novčanu sreću. Igrajte loto ili igre na sreću. Ne zaboravite da proverite svoj srećni broj.

Zdravlje
Uz podršku Jupitera ,u zdravstvenom segmenti bi sve trebalo da bude u redu. Ali bićete skloni somatizaciji. Mala smetnja, neće trebati više da poremeti san ili creva. Potražite opuštanje vežbanjem vežbi relaksacije ili upijanjem energije na otvorenom.

 

Rak

Ljubav
Bračne vode će uvek biti dobro zaštićene. A ovaj aspekt Marsa obećava mnogima od vas strastveni dan. Nesumnjivo je vaš supružnik ili partner taj koji će se radovati vašim senzualnim naletima; ali zaljubljenost u nekog drugog nije isključena! Samci, Merkur će imati pozitivan uticaj. Imaćete šanse za susret s srodnom dušom.

Novac
Verovatno ćete imati priliku da ostvarite značajan profit ako budno upravljate svojim interesima. Ipak, Mesec je i dalje prilično nepredvidiv i neki od vas mogu doživeti razočarenje ili neuspehe. Obratite posebnu pažnju ako imate novac uložen na berzi; ova planeta nikada nije naklonjena ovoj vrsti ulaganja, ovo neće biti vreme za igranje vatrom!

Zdravlje
Verovatno ćete se osećati malo nervozno, nestrpljivo. Ova napetost će uticati na kvalitet vašeg sna.. Izbegavajte društvo profesionalnih pesimista: njihov kontakt može vam dati iscrpljujuće ideje.

 

Dnevni horoskop za 14. mart 2023- Lav

 

Ljubav
Ako živite u paru, voljenoj osobi davaćete mnogo pažnje, osim ako vas neodoljiva želja za avanturom ne pozove iz vašeg doma! Samci, planeta Merkur u odličnom aspektu će vas podstaći da budete veliki zavodnici, čak i ako već imate veliki broj obožavalaca. Znajte da nikada niste privlačniji nego kada ste spokojni, opušteni, srećni.

Novac
Pozabavite se finansijskim problemima koji vas sprečavaju da uravnotežite svoj budžet  u toku dana. U suprotnom, uskoro možete doživeti veoma loša iznenađenja.

Zdravlje
Dobar osnovni otpor, ali ćete biti skloni tremi i nervozi. Ako ne možete da spavate, nema potrebe za pilulama za spavanje: budite strpljivi, čak i ako to znači da izdržite jednu ili dve pomalo nemirne noći, jer će se vaš obrazac sna brzo oporaviti. Čaša toplog mleka pre spavanja će biti od velike pomoći.

 

Devica

Ljubav
Dobra planeta Merkur će vas zbližiti sa supružnikom ili partnerom i ojačati vaše veze. Umesto da se fokusirate na nedostatke partnera, ovog puta ćete želeti da ih više razumete i podržite. Slobodne Device, nemojte se zavaravati u odnosima sa potencijalnim romantičnim partnerima. Često se ponašate kao da je moguće uvek uzeti bez davanja. Pa ne ! Ljubav je u suštini dvosmerna ulica, a sebičnost ovde izaziva više pustošenja nego u bilo kom drugom carstvu.

Novac
Odlični planetarni uticaji će vam u principu omogućiti da ovom danu pristupite bez previše briga. Ali ipak ćete morati da obratite pažnju na loše aspekte Marsa i Saturna, koji će privremeno uticati na vaš budžetski bilans. Moguć je veliki, nepredviđeni trošak u vašem domu ili na automobilu.

Zdravlje
Saturn će vam preporučiti da se krećete. Vi, koji generalno imate dobru dozu energije i volite fizičke vežbe, dobro bi bilo da počnete redovno da se bavite sportom. Zaista, dobro pozicioniran na vašem nebu, Jupiter, planeta sreće i blagostanja, učiniće da bolje razumete da morate da održavate snagu tela da biste sačuvali snagu uma.

 

Vaga

Ljubav
Bračni sektor će biti prilično miran. Vaš supružnik će znati kako da bude kooperativan i od pomoći, što će vas znatno rasteretiti. Pojedinačno, planetarno okruženje će izazvati situaciju kolebanja i konfuzije. Mnogi od vas će se stoga prepustiti igri klackalica: ne znajući više dobro šta želite, ponekad ćete trčati za fizičkim privlačnostima, a ponekad za osobinama srca.

Novac
Danas ćete biti potpuno podržani od strane Merkura, planete čiste sreće i neočekivanih dobitaka. Kako će ova planeta biti više u skladu sa drugim pozitivnim planetama, to opravdava sve nade. Možete okušati sreću na lotu!

Zdravlje
Da biste podržali svoju dinamiku i borbenost, biće vam potrebno, danas više nego ikada, snabdevanje energijom. Izbalansirajte svoju ishranu.

Škorpija

Ljubav
Ovaj uticaj Merkura obećava vam strast i puno ljubavi. Ako ste u stalnoj vezi, vaš život u paru će u principu biti bogat i harmoničan. Vodićete dijalog sa svojim supružnikom ili partnerom i pronaći duboku vezu sa njim. Samci, osećaćete se lako i bezbrižno, život će vam izgledati tako lak i prijatan. Vaše romantične veze će vas ispuniti radošću i srećom. Odličan dan za romantične planove.

Novac
Saturn je loše pozicioniran, ali neće biti razloga da se ova planeta okrene protiv vas. Biće vam dovoljno da budete predvidivi u finansijskim stvarima, kako to Saturn zahteva, i da ne popuštate željama impulsivnih kupovina, da održite ravnotežu. Naravno, ovo će zahtevati trud.

Zdravlje
Uran u dobrom aspektu će vas ovog puta savetovati da donesete ispravne odluke u vezi sa svojim zdravljem. Sprovesti neophodne reforme, zdrav način života. Zdrava i uravnotežena ishrana, dovoljno vremena za spavanje, malo sporta i gotovo!

 

Dnevni horoskop za 14. mart 2023- Strelac

 

Ljubav

Bićete uronjeni u atmosferu koja je i romantična i senzualna. Vaš supružnik ili partner ne bi imao koristi od hladnoće ili materijalizma! Samci, astralna atmosfera će vas naterati da sanjate na malom ružičastom oblaku. Ipak, čuvajte se preterane euforije, koja bi vas mogla naterati da izaberete žabu umesto šarmantnog princa. A pošto život nije bajka, možda ćete imati neprijatna iznenađenja kada se suočite sa stvarnošću.

Novac
Finansijske nedoslednosti se ne mogu oprostiti. Ne pokušavajte da uradite previše samo da biste se pojavili; pre ili kasnije bi se okrenulo protiv tebe. Pošto će vas planeta Jupiter sprečiti da budete previše osetljivi na prestiž i situaciju, vrlo je verovatno da ćete praviti greške u proceni

Zdravlje
Pod blagotvornim uticajem Venere, ovom danu ćete pristupiti u dobroj fizičkoj formi, sa puno energije i proleća. Nastavite da pratite stanje jetre i krvni pritisak. Pokušajte da izbegnete ekscese, koji nikada nisu dobri.

Jarac

Ljubav
Savršeno ćete se dobro slagati sa svojim supružnikom ili partnerom. Moći ćete da ga usrećite, a on će vam to vratiti. Međutim, ponekad možete pokušati da ga isprovocirate, samo da biste začinili svoje odnose. Pazite, ne igrajte se vatrom! Solo Jarčevi, mislićete samo na zabavu i uživanje u slobodi. Međutim, susret koji ćete imati ovog puta mogao bi vas naterati da sagledate stvari iz drugog ugla.

Novac
Sa finansijske strane, Mesec će vam staviti žbicu u točkove. Pažnja, neki  bi danas mogli dobiti udar realnost: kašnjenje poreza, stari dug koji se ponovo pojavljuje, itd. Šta god da se desi, bilo bi dobro da preduzmete preventivne mere i ostavite malu količinu novca po strani- za nepredviđene troškove.

Zdravlje
Vreme je da promenite režim ishrane. Jedite više voća i povrća, krećite se i dovoljno spavajte.

 

Vodolija

 

Ljubav
Samci, sa ovim aspektom Venere, vaš ljubavni život treba staviti pod odlično okrilje. Mnoge usamljene Vodolije koji dugo nikog nisu sreli ponovo će osetiti kako im srce kuca. Ako zamolite svog partnera da ode po mesec za vas, možda ćete biti veoma razočarani. S druge strane, ako se pokažete malo realističnijim, bračni odnosi će vam pružiti značajno zadovoljstvo.

Novac
Čuvajte se prekomerne potrošnje! Ako želite da živite iznad svojih mogućnosti, budite svesni posledica koje to nosi. Ako ne, verovatno ćete uskoro dobiti uvid u to.

Zdravlje
Sigurno je: imaćete energije na pretek. Ali i dalje će biti neophodno znati kako da je optimizujete, što nije uvek vaš slučaj. Nametati sebi nedelju dana iscrpljujućih atletskih performansi samo da biste sledeće nedelje upali u sedeći način života nije rešenje! Ono što je potrebno je umerenost i zlatna sredina.

 

Ribe

Ljubav
Vaš zajednički život biće najbolji na svetu. Partneru ćete se predstaviti kao srodna duša, razbijajući navike i rutinu i umnožavajući pažnju. Biće da ste shvatili da u ljubavi nema strašnije katastrofe od smrti mašte. Slobodni, poznajete veoma privlačnu osobu već neko vreme, hoćete li pomeriti nebo i zemlju da je zavedete? Vaše šanse su odlične. U svakom slučaju, ovaj dan vam obećava mnogo radosti sa strane srca.

Novac
Treba izbegavati značajne finansijske transakcije ili transakcije nekretninama zbog veoma poremećene astralne klime danas. Nećete ništa izgubiti ako sebi date dodatna 24 sata razmišljanja.

Zdravlje
Sve u svemu, vaše fizičko stanje će biti dobro. Međutim, nećete moći nekažnjeno da priuštite bilo šta da pojedete. Zbog uticaja Plutona, koji inhibira funkcionisanje vaše jetre, ali i bešike, nećete moći da odolite napadima začinjene hrane, soseva i alkohola.

Izvor vesti: maireclaire.fr

Izvor slike: David-Prado/iStock/Getty Images Plus via Getty Images