1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro savet: Kako da...

Astro savet: Kako da ga zavedete i zadržite

30. август 2023.

| Dijana Škorić
Ukoliko vam se dopada neki muškarac astrolozi savetuju kako da ga zavedete i zadržite. Pokušajte  jer nemate šta da izgubite 

Ukoliko vam se dopada neki muškarac astrolozi savetuju kako da ga zavedete i zadržite. Pokušajte  jer nemate šta da izgubite

 

Predočićemo vam psihologiju ponašanja horoskopskih znakova u situacijama kada su na meti „ljubavnih osvajača“

Saznajte kako da ga zavedete i zadržite

Ima li šta lepše nego istraživati i baviti se ljubavnim tajnama? Svako od nas ima svoju „Ahilovu petu“ ili, prevedeno na astrološku teminologiju, pitamo se: koje su naše „slabosti“ prilikom zavođenja? Ove slabe tačke su moćno oružje ako želite da ga osvojite. Čitajte u naslovu kako možete da zavedete svakog pripadnika horokopa.

Astrolozi otrkivaju kako da ga zavedete

Ovan

Važno je impresionirati ga privlačnim izgledom što znači da morate biti veoma atraktivni, zavodljivi i senzualani. Ovan obožava temperamentne osobe sa naglašenom erotičnošću u izgledu, odevanju, ponašanju i stilu izražavanja. Budite duhoviti i zabavni, čak pomalo „divlji“ i strasni.

Zlatno pravilo: Navedite ga da on osvaja vas!

Bik

Uz lep fizički izgled (on je zaljubljen u „lepotu“) obavezno morate da budete nežni i pažljivi prema Biku. Očekuje da mu se potpuno posvetite i da pri tom budete ubedljivi i iskreni. Ne voli prenemaganje, a obožava poklone, naročito skupocene. Potrebno je da oseti vaš „fluid“ i strast. Morate da budete vrlo uporni, jer ne otvara lako svoje srce.

Zlatno pravilo: Ne pričaje o novcu, naročito ne o njegovom i nemojte biti škrti!

Blizanci

Uz fizičku privlačnost, morate da imate svoj stil, kao i stav o životu i raznovrsna interesovanja, naročito intelektualna. Oni vole neobične i maratonske priče. Na trenutke budite nepredvidljivi i drugačiji, jer obožava iznenađenja i promene. Ne poveravajte im svoja osećanja; oni vole zabavu, flert, igru i sve što je neobavezno.

Zlatno pravilo: Nikako ne pričajte o ozbiljnoj vezi ili o svojim velikim osećanjima, a naročito, NE o braku!

Rak

Preuzmite inicijativu tako što ćete ga neprekidno „gađati Amorovim strelicama“. Privlači ga senzualnost, romantičnost i izražena emotivnost – pokazite beskrajnu nežnost, posmatrajte ga očima ljubavi i smešite mu se. Obožava da ga neprekidno obasipate pažnjom, da ga nežno dodirujete i da mu pevušite zaljubljenim glasom. Pažljivo slušajte njegove priče i prihvatite njegova maštanja. Pokažite da volite decu.

Zlatno pravilo: Nemojte ga lagati i nemojte da povredite njegova osećanja jer ne podnosi ljubavne prevare!

Lav

Inicijativu prepustite njemu. Morate da ostavite „izuzetan“ utisak privalačnim, atraktivnim i negovanim izgledom. Voli koketnost, ali do određene granice. Naročito su mu važni izgrađeni maniri i mondenski stil ponašanja. Pokažite da vas očarava i da mu se divite, ali to činite neprekidno i naročito u društvu. Mora da oseti vašu strast i uzbuđenje.

Zlatno pravilo: Nemojte ni slučajno da povredite njegovu sujetu i nemojte ga kritikovati – on očekuje divljenje!

Devica

Preuzmite umerenu inicijativu, pokažite da uviđate njegove brojne kvalitete i da imate razvijen osećaj za detalje. Očekuje inteligentno i promišljeno ponašanje, tačnost i urednost. Podstičite njegova intelektualna interesovanja, pričajte o zanimljivim stvarima. Obožava diskreciju, ljupkost i stil laganog osvajanja.

Zlatno pravilo: Ne podnosi agresivno ponašanje i vulgarnost!

Vaga

Ovaj znak voli i uživa u različitim igrama zavođenja. Privucite mu pažnju dopadljivim izgledom i stilom; budite suptilni i pričajte o ljubavnim temama. Muškarca Vagu najjače privlače tipični ženski atributi, dok žena Vaga „pada“ na muževnost, duhovitost i traži podsticaj za dobru zabavu. Budite galantni, naročito u poklonima.

Zlatno pravilo: Ne podnosi škrtost, grubo ponašanje i osobe bez stila!

Škorpija

Obožava igru zavođenja koju doživljava kao „osvajanje“, pobedu ili dominaciju nad partnerom. Ipak, ne dajte se zavarati jer se od vas takođe očekuje inicijativa i „vatromet“ strasti. Bićete sigurni dok ste u njegovom strastvenom zagrljaju da je ljubavna romansa ponekad vrhunsko zadovoljstvo, a ponekad se pretvara u „igru niskih strasti“.

Zlatno pravilo: Nikada nemojte izigrati njihovo poverenje. Ljubavnu prevaru NE oprašta, a može i da vam se osveti!

Strelac

Izuzetno mu je važan prvi utisak, što znači da morate da privučete njegovu pažnju na prvi pogled. Impresionirajte ga neobičnim ili atraktivnim izgledom, šarmom, duhovitim dosetkama, kao i dobrom pričom „upakovanom“ u originalnu sliku o sebi. Iz vas treba da zrači vedar duh, doza erotike, snaga ličnosti i naročito želja za istraživanjem.

Zlatno pravilo: Pokažite da ga poštujete i da mu se divite. Šta god da uradi, priznajte da je bolji od vas!

Jarac

Fizička privlačnost nije presudna da zadrži njegovu pažnju, ali morate da ispunite određene kriterijume, odnosno obrazac ponašanja koji će vas u njegovim očima predstaviti kao vrlo samosvesnu, uspešnu i razumnu osobu. U vašoj blizini mora da oseti poverenje, sigurnost i naročito emotivnu privrženost. Pokažite da imate praktičan duh i analitičku pamet.

Zlatno pravilo: Nikako nemojte biti lakomisleni, površni, neodgovorni i lenji. U njihovoj blizini koketiranja nema, čak ni u mislima!

Vodolija

Budite zavodljivi na svaki način – izgledom, ponašanjem i izjavama. Obožava „provokativne“ podsticaje u fizičkom, erotskom, ali i u intelektualnom smislu. Pokažite da ste dovoljno svestrani, zabavni i nezavisni. Snaga ličnosti – intelekt može da bude najjači afrodizijak ukoliko umete da ga upotrebite na pravi način. Dozvolite mu sve da biste ga držali „pod kontrolom“.

Zlatno pravilo: Nemojte da gušite ni njegov duh ni njegovu slobodu, nemojte upadati u klišee i ne namećite mu obaveze. Naročito nikada nemojte praviti ljubomorne scene!

Ribe

Budite misteriozni, posmatrajte ga nežno i zavodljivo, zatim progovorite umiljato ili mazno, budite senzualni. Oni „padaju“ na romantiku. Pokažite da ste emotivni i maštoviti, naročito pri izražavanju osećanja i prilikom vođenja ljubavi. Voli da ga često dodirujete i mazite, kao i da ga obasipate toplim i strastvenim poljupcima. Za njih je između zaljubljenosti i začaranosti – znak jednakosti!

Zlatno pravilo: Nemojte biti grubi na bilo koji način, a najmanje u emotivnom smislu. Nikada mu nemojte pretiti da ćete ga ostaviti!

Izvor slike: Goldmund / gettyimages.com