
Sočna piletina iz rerne: Koja je tajna velikih gastro majstora?
Sočna pržena piletina ne mora biti nedostižan cilj, ako pratite savete velikih kulinarskih majstora.
15. marta 2023.
| Aleksandra DudvarskiĆufte su veoma praktične, a uglavnom su posebno omiljena jela za decu. Mogu se poslužiti sa povrćem, sosom, prelivom za testeninu ili pirinčem i krompirom.
Tradicionalne ćufte se pravi od svinjskog mesa, ali ako se neko drži laganije ishrane, možda bi vredelo preći na piletinu. Srećom, ne morate da odustanete od sočnosti čak ni kod posnog mesa. Ureceptu ispod, božanstveno kremasta rikota čini ćufte lakšim, ukusnijim i sočnijim. Limun i svež peršun se odlično slažu sa rikotom, pa su i ove namirnice ušle u recept, ali ako želimo da mu damo još karakterniji ukus, umešajte i malo rendanog parmezana!
Poslužite uz hrskavo povrće na žaru ili bilo koji od naših omiljenih priloga!
Izvor vesti: marieclaire.hu
Izvor slike: Nadezhda_Nesterova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images
Sočna pržena piletina ne mora biti nedostižan cilj, ako pratite savete velikih kulinarskih majstora.
Svako može da ga napravi, to je veoma jednostavan i elegantan desert. Pečenje krem brulea je takođe mnogo jeftinije nego što mislite. Sadrži sve sirovine koje se mogu kupiti po povoljnim cenama...
Možda je preterivanje nazvati je picom, ali toplo preporučujemo ovu pitu prepunu mediteranskih preliva, koja je savršena za lagani ručak ili večeru.
Predstavljamo vam ovaj božanstveni recept u kojem će uživati i oni koji nisu vegani!
Vrlo dobro znamo da se sve može pržiti, ali patlidžan se često nezasluženo zaboravlja. Zaista bi bilo šteta propustiti ovaj specijalitet!
Kako je praziluk ubio avokado
Indijski somun, ili naan, je brzo za pripremu, ali neverovatno ukusno jelo, koje je napravljeno u rajskoj verziji punjenoj sirom u receptu ispod!
Ova verzija italijanskog deserta od bundeve je sve što bismo mogli da poželimo.
Uz ovaj jednostavan recept uživaćete u meksičkoj kuhinji u toplini svog doma