Sočna piletina iz rerne: Koja je tajna velikih gastro majstora?
Sočna pržena piletina ne mora biti nedostižan cilj, ako pratite savete velikih kulinarskih majstora.
15. март 2023.
| Aleksandra DudvarskiĆufte su veoma praktične, a uglavnom su posebno omiljena jela za decu. Mogu se poslužiti sa povrćem, sosom, prelivom za testeninu ili pirinčem i krompirom.
Tradicionalne ćufte se pravi od svinjskog mesa, ali ako se neko drži laganije ishrane, možda bi vredelo preći na piletinu. Srećom, ne morate da odustanete od sočnosti čak ni kod posnog mesa. Ureceptu ispod, božanstveno kremasta rikota čini ćufte lakšim, ukusnijim i sočnijim. Limun i svež peršun se odlično slažu sa rikotom, pa su i ove namirnice ušle u recept, ali ako želimo da mu damo još karakterniji ukus, umešajte i malo rendanog parmezana!
Poslužite uz hrskavo povrće na žaru ili bilo koji od naših omiljenih priloga!
Izvor vesti: marieclaire.hu
Izvor slike: Nadezhda_Nesterova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images
Sočna pržena piletina ne mora biti nedostižan cilj, ako pratite savete velikih kulinarskih majstora.
Oprez: Uzbudljiva kombinacija ukusa!
Bez podizanja testa ili tvrdih korica.
A priprema ne može biti lakša...
I priprema je veoma brza...
I to u samo nekoliko koraka...
Vodite računa o vašem zdravlju...
Jednostavna priprema, a neodoljiv ukus..
Neka što duže budu savršeni..