Zimske pidžame: Izgledajte sjajno i dok spavate

16. januara 2023.

| Snežana Vranić
Kakve su pidžame danas u modi?

Kada dođe zimsko vreme, ono što nam definitivno treba mnogo više nego leti jesu tople zimske pidžame. Međutim, često u zimskim pidžamama izgledamo nezgrapno. Zbog toga moramo obratiti pažnju na izbor pidžama da bismo izgledale sjajno čak i kada spavamo.

Zimske pidžame za izvanredan izgled

Kako da odaberete pidžame koje su za vas? Od niza raznih materijala i dizajna, treba odabrati nešto što ide uz vas i u čemu ćete izgledati kao diva i kada se spremate za zemlju snova. Evo 5 zanimljivih dizajna zimskih pidžami koje preporučujemo.

 

Somotske pidžame

 

Pidžame od somota ne samo da su udobne, nego zaista izgledaju spektakularno. Sa ovim sjajnim materijalom uvek ćete imati osećaj kao da ste u novogodišnjoj noći. I ne samo to, već će vas ovaj mekani materijal lako uspavati.

 

Pidžame od flanela

 

Flanelske zimske pidžame ne izlaze iz mode. Karirani dizajni čine da izgledate ozbiljno i elegantno, čak iako se spremate da utonete u zemlju snova.

Pidžame na tufnice

 

Tufnice su uvek nešto što nas vraća u detinjstvo. Međutim, tufnice nikako nisu detinjaste, već samo zabavne. Možete da se igrate u odabiru veličine tufnica, kao i sa odabirom boja.

Cvetne pidžame

 

Ako ste ipak više ljubitelj proleća nego zime, onda su cvetne zimske pidžame pravi izbor za vas! Prolećni duh činiće i da vi zasijate i izgledate sveže i odmorno. Možete kombinovati nežne boje sa jednim delom pidžame ili izabrati pidžamu sa dva cvetna dela.

Prugaste pidžame

 

Letnje ili zimske pidžame, pruge ne izlaze iz mode. Izaberite boju koja pristaje vašem tenu i budite zadovoljni odrazom u ogledalu!

 

 

Odabirom pravih pidžama dajete sebi pravo da ne izlazite iz njih po ceo dan, a da se pritom ne bojite slučajnih gostiju. Međutim, nemojte da zaboravite da ukombinujete i sobne papuče. Obucite se, skuvajte kafu i uživajte u svom izvanrednom autfitu i nakon što jutro osvane.

 

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Thierry Chesnot/Stringer/GettyImages