Najmodernije patike za proleće i leto 2023!

19. marta 2023.

| Hana Dunđerov
Da li znate koji modeli će se nositi ovog proleća i leta?

Ako postoji rezolucija koje se pridržavaju sve žene, to je kupovina novih, trendi patika! A kada je pravo vreme za to? Naravno – sada. Zato, hajde da saznamo koje su to najmodernije patike za proleće i leto 2023.

Ove godine ne pričamo o novim trendovima, nego proširujemo liste trendova koji su naveliko ušli u modu tokom prošle godine. Patike sa naše liste podići će svaki izgled, a dolaze u dovoljno boja i modela da ih je moguće inkorporirati u svaki stil.

U suštini najmodernije patike za proleće i leto 2023. mogu se podeliti u tri glavna trenda: patike za influenserke, retro patike i futurističke.

Najmodernije patike za proleće i leto 2023.

Patike koje nose sve influenserke

 

Koji su to modeli koje odobravaju sve it devojke?  To su, u principu, minimalistički modeli, vrlo svedenog dizajna sa neutralnom paletom boja koje se nose na sve: suknje, farke, klasične kapute… Među njima, kao omiljeni bredn influneserki uporno se izdvaja New Balance.

 

Retro patike

 

Zamislite minimalizam 90-ih ili visoke patike odvažnih boja inspirisanih 80-im. Taj senzibilitet možete zadržati i tokom 2023. Retro stilovi ostaju jako važni u svetu patika, a najbolji poznavaoci prilika gledaju ka brendovima kao što su Adidas, Puma ili Asics.

Futurističke patike

 

Da biste ugradili futuristički trend u svoju garderobu, potražite patike sa debelim platformama, tehničkim elementima kao što su kaiševi ili detalji od bandži kabla, i šarenim šarama i kombinacijama boja. Uzmite inspiraciju za stil od žena  iz Kopenhagena, koje stilizuju svoje sportske patike sa inače tradicionalno ženstvenim komadima kao što su haljine ili suknje sa volančićima i pastelnim  bojama lavande. Okrenite se brendovima poput Nike ili Prada.

 

Izvor vesti: maruieclaire.com

Izvor slike: max-kegfire/gettyimagesplus

Nastavite da čitate

Kakve suknje ćemo nositi ovog proleća?

Da li je moguće da su uske suknje trajale ovako dugo? Zaista se čini da je novi stil - na sreću onaj koji odgovara svim tipova tela - počeo da preuzima primat u modnom svetu..