Modni stil Megan Markl: 6 izvanrednih kombinacija

12. januara 2023.

| Snežana Vranić
Modni stil Megan Markl odlikuje elegancija i oštrina

Modni stil Megan Markl odlikuje elegancija i oštrina. Vojvotkinja od Saseksa je uvek spremna za fotografe i uvek nas iznenadi fantastičnim izgledom.

Iako možda nismo saznali tajnu zdrave kose Megan Markl, mi vam otkrivamo tajne njenog stila. Izdvojili smo 6 zapanjujućih kombinacija kojima je vojvotknjia oduševila sve oko sebe.

Louis Vuitton – modni stil Megan Markl

Bela Louis Vuitton haljina otvorenih ramena zaslepela je sve pristutne. Kada tome dodate visoke potpetice onda znate da je izgled vojvotkinje savršen. Kao šlag na tortu, vojvotkinja je nosila i dijamantske minđuše i akvamarin prsten princeze Dajane.

modni stil Megan Markl

 

Neutralan stil

Modni stil Megan Markl ponovo je briljirao. Vojvotkinja se za ovaj događaj odlučila za beli gornji deo bez rukava i bež pantalone sa kaišem. Opuštena punđa i zlatni nakit su upotpunili ceo look.

Modni stil Megan Markl

Kombinacija u nijansama

Za gala događaj „One Young World“ kompanije, vojvotkinja je odabrala crveni kombinezon. Njega je ukombinovala sa antilop cipelama i šalom u sličnim nijansama.

modni stil megan markl

 

Modni stil Megan Markl- Svakodnevna kombinacija

Elegantnost se kod vojvotkinje može videti  i u najobičnijem danu. Crna „pencil“ suknja, crna rolka i Valektra torba iste boje su prava slika odvažnosti. Kaput i rukavice koje su u mnogo svetlijoj nijansi savršeno razbijaju jednobojnost.

 

megan markl

 

Otmena crvena

Na muzičkom događaju Mauntbaten, modni stil Megan Markl je opet ostao primećen. Crvena Safiiaa haljina do poda i duga ispeglana kosa učinili su da vojvotkinja ostavlja bez daha. Ovoj haljini je Megan Markl dodala i odgovarajuću torbicu i time upotpunila kombinaciju.

modni stila megan markl

 

Dugmići kao savršen izbor

Tamnoplava torba sa haljinom Antonio Beradi uklopila se savršeno. Dugmići dodaju intrigu kombinaciji. Sa visokim štiklama od antilopa, ova modna kombinacija je postala pravi set elegantnih detalja.

megan markl

Ukoliko se spremate na gala večernji događaj i ne znate šta biste obukli, ugledajte se na modni stil Megan Markl. Sigurno ćete biti zadovoljni utiskom ženstvenosti i otmenosti koji ćete ostaviti. Međutim, setite se da i sasvim običnim danima možete izgledati kao vojvotkinja sa pravom kombinacijom.

 

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Mike Coppola/GettyImagesEntertainment, Chris Jackson/GettyImagesEntertainment, Jeff Spice/GettyImagesEntertainment, WPA Pool/GettyImagesEntertainment,