Fendy & Tiffany baguette torba – sve što treba da znate

16. januara 2023.

| Borivoj Antonić
Fendy & Tiffany najavili saradnju - pogledajte kako to izgleda!

Fendy & Tiffany svojom saradnjom opet dosežu uspeh.  Predstavljamo vam kako je njihova saradnja dovela do danas obaveznog modnog detalja.

„To nije torba, to je baget.“ To su bile poznate reči koje je izgovorila Sara Džesika Parker u trećoj epizodi serije Seks i grad, kada je njen lik Keri Bredšo bila usred pljačke. Upravo je ova fraza ona koja je pomogla da se Fendi baget naglo podigne do slave. Predmet se učvrstio kao tražen i postao je obavezan modni dodatak kao i jedna od najboljih dizajnerskih torbi svih vremena.

 

Više od 20 godina popularnosti

Izdanje slavi 25. godišnjicu Fendy baguette torbe, odajući počast legendarnoj torbi koju je dizajnirala i kreirala Silvia Venturini Fendi 1997. godine. Ono po čemu je torba dobila ime je njen stav. Očekivalo se da će se nositi ispod ruke, baš kao baget vekna . Od svog nastanka, torba je odmah postala jedan od najtraženijih dizajna u svetu mode.

Prošlog septembra, Fendi je proslavio 25 godina svog kultnog dizajna namenskom revijom na pisti u Njujorku. Za ovaj događaj, Fendi je pozvao modelske superzvezde kao što je Linda Evangelista i postavio je predstavnike industrije da sede u prvom redu, uključujući Kejt Mos i Kim Kardašijan.

Iako se o samoj pisti mnogo pričalo i mnogo je objavljivano na društvenim medijima, događaj je bio toliko sveobuhvatan da je bilo lako propustiti sitnije detalje. Na primer, najava i debi saradnje Fendi x Tiffani & Co.

 

Fendy & Tiffany saradnja

Da, Fendi i Tiffani su radili zajedno na stvaranju jedinstvene interpretacije čuvene baguette torbe i željeni predmet će konačno biti objavljen danas! Naravno, saznanje da će Tiffani’s Fendi Baguette biti dostupan u plavoj nijansi sa potpisom zlatara uopšte nije iznenađujuće.

Na pisti je debitovala niko drugi do Bella Hadid, a saradnja takođe uključuje ponovno osmišljavanje Fendijevog kultnog hardvera. Dok svaki baget dolazi ukrašen Fendi FF Zucca kopčom, Tiffani je dodao svoj Tiffani T u miks, kombinujući logotipe oba brenda u jednom. To je pravi spoj napravljen u modnom raju.

Fendy & Tiffany baguette torba- savršen izgled

Pedantno izrađena, torba dolazi od Tiffani Blue glatke teleće kože, sa Tiffani-jevim kultnim hardverom od sterling srebra koji se vidi na FF kopči uparen sa dvostrukim T motivom. Torba takođe dolazi u svilenom satenu za srednje i nano veličine. Dva odvojiva kaiša daju različite opcije za torbu koja se može nositi ručno, nositi na ramenu ili poprečno. Oni koji traže jedinstveni šarm videće baget kao Pico Baguette Charm perfektnim za modni dodatak.

 

Influenseri primećeni u Fendy & Tiffany blue baguette torbi:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @camillecharriere

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Kupovina na Tiffanijevoj web stranici

 

Kolekcija bi trebalo da debituje danas, ali će biti dostupna za kupovinu samo 24 sata, dok količine ostaju dostupne. Da biste kupili komad iz kolekcije, moraćete da se pridružite čekaonici na Tiffanijevoj veb stranici (otvara se u novoj kartici), koja će se otvoriti u 13:30 u UK. Iako bi moglo biti pomalo podvig nabaviti Tiffani & Co k Fendi baget, kultna tašna (bez Tiffani plave nijanse) je lako dostupna na mreži.

Izvor vesti: marieclaire.uk

Izvor slike: Fendy, PR