Bez bujnog poprsja? Nema problema! Ovo su idealni modeli kupaćih za male grudi!

05. juna 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Sve se svodi na to da naučite kakav model da odaberete!

Odabir bikinija koji će nam laskati i koji će nam pristajati je od suštinskog značaja da bismo se osećali prijatno kada idemo na plažu, bazen ili bilo koji drugi događaj gde moramo da ga nosimo. Postoji nekoliko trikova za odabir bikinija, ali suštinska stvar je razmišljanje krije se u tome šta želimo da poboljšamo na svom telu.

Danas ćemo se fokusirati isključivo na kupaće kostime za ženesa malim grudima. Ključ je da izaberete trouglaste oblike i, ako je moguće, da imaju neku zapreminu kao što su volani ili 3D detalji.

Idealni modeli kupaćih za male grudi

 

Modeli kupaćih za male grudi- top sa prstenom

Ova vrsta gornjeg dela pomaže da se u velikoj meri stilizuju grudi, stvarajući neku vrstu „push up“ efekta koji je prirodniji, lakši i udobniji.

Modeli kupaćih za male grudi- bikini trougao

Trouglovi vizuelno povećavaju grudi, postižući pseudo „push up“ efekat koji nije mnogo napadan.

Modeli kupaćih za male grudi- volani

Detalj sa volanima na gornjem delu kupaćeg kostima i te kako vizuelno uvećava grudi. Možete birati i dvodelne ali i jednodelne kupaće kostime sa ovakvim detaljem.

Modeli kupaćih za male grudi- asimetrično

Asimetrični gornji delovi su takođe dobra ideja za vizuelno uvećanje malih grudi, jer skreću svu pažnju na područje ramena.

Modeli kupaćih za male grudi- 3D

Pored volana za postizanje efekta „većih grudi“, imamo i 3D bikinije, najčešće sa floralnim uzorkom koji je i te kako popularan.

Izvor vesti: www.marie-claire.es

Izvor slike: PeopleImages/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate