Koji legendarni Disney crtaći dobijaju nastavke?

20. februara 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Dobre vesti za ljubitelje crtanih filmova: izvršni direktor iz Disneyja otkrio je na sastanku investitora da će tri njihove legendarne priče definitivno dobiti nastavak.

Čini se da Disney proširuje nekoliko svojih velikih franšiza: dolaze Frozen 3 i Toy Story 5 , ali popularni Zootropolis ( Zootopija ) iz 2016. takođe dobija nastavak.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ¡Cinéfilo-Man! (@cinefilo.man)

Generalni direktor Diznija Bob Iger najavio je nastavke tokom konferencijskog poziva sa investitorima, gde je navodno rekao da su predstojeći filmovi dobar primer koliko se Disney može osloniti na svoje kultne brendove i franšize. Iger je dodao da će kasnije podeliti više detalja o produkcijama, za sada je najavio samo nastavke.

„Priča o igračkama“, koja se smatra jednim od najpoznatijih crtanih filmova, može da se nastavi sa Tomom Henksom i Timom Alenom, iako je za nju nedavno pripremljena spin-off serija, gde je Chris Evans (Kris Evans( dao glas Buzzu Lightyearu (Bazu Lajteru).

Prvi „Frozen“ obuzeo je dah skoro celom svetu 2013. godine, a 2019. priča o Anni (Ani) i Elsi (Elzi) nastavljena je još jednim filmom.

Inače, Iger nije samo delio dobre vesti. Takođe je govorio o tome kako je Disney+ servis za striming izgubio mnogo pretplatnika u poslednjem periodu, pa je gigabrend sada primoran da otpusti 7.000 zaposlenih.

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: YouTube PrintScreen