Ako je po igrici – nova The Last of Us sezona biće još mračnija!

10. marta 2023.

| Hana Dunđerov
Šta nas čeka u drugoj sezoni?

Nije poznato koliko će druga sezona serije The Last of Us pratiti originalnu video igru, ali ako to bude slučaj, imamo prilično loše vesti…

Prva sezona The Last of Us, napravljena kao adaptacija video igrice, posebno je zagrejala srca fanova time što je ostala prilično verna igrici. Naravno, već postoje promene u seriji i ništa ne garantuje da li će nedavno najavljena druga sezona tako savesno pratiti igru, ali postoje relativno dobre šanse da će gro radnje biti preuzeto iz The Last of Us Part II 2020. Video igre. Upozorenje, slede mogući spojleri!

A ako je tako, onda nažalost ne možemo očekivati mnogo dobrog… U nastavku igre koju je kreirao Naughty Dog, samo na početku vidimo protagonistu Joela (Pedro Pascal u seriji) . Na početku igre, Jole priznaje svom bratu Tommyju da je spasao Ellie. Nakon prologa, igrači bivaju prebačeni u lik odrasle Ellie i nastavljaju da se igraju sa njom.

Štaviše, u drugom delu, Joel umire posebno brutalnom smrću: novi centralni lik po imenu Abby ga pretuče na smrt palicom za golf. S obzirom na to da je za popularnost serije u velikoj meri zaslužan Pedro Pascal, koji igra Džoela, upitno je da li će biti voljni da ubiju i lik u seriji, i kako će serija da se održi ako se konačno odluče za to.

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: prsc