Priyanka Chopra o nepristojnoj ponudi koju je dobila na početku karijere

26. maja 2023.

| Jovana Jevtić
Priyanka Chopra je u jednoj emisiji ispričala o neprijatnoj situaciji u koju je upala na jednom projektu, a iz koje se uspešno izbavila.

Na samom početku svoje karijere, sada jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, od reditelja je dobila uvredljiv zahtev za jedan projekat. Ona je taj zahtev odbila, i danas je ponosna na sebe što je izašla iz neprijatne situacije.

Prijanka Chopra o nepristojnoj ponudi za ulogu

Sada Priyanka konačno dobija jednaku platu na svom novom Prime Video projektu, Citadel. Međutim, glumica je u više navrata pričala o svom početku i ranoj karijeru. U novom intervjuu ona je detaljno opisala incident u kom su je zamolili da se skine za reditelja. U pitanju je bila uloga tajnog agenta i ona je smatrala da je ovaj zahtev prešao granicu te je napustila projekat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Naime, ona je kao tajni agent na zadatku trebalo da zavodi momka tako što skida jedan pojedan komad odeće. Za ovu scenu, reditelj je želeo da se ona skine do donjeg veša, a između ostalog, baš to je – za njega -bio razlog zbog kog će neko doći da gleda ovaj  film.

Prema Chopri, čitava situacija prevazišla je puku objektivizaciju i dodala je da reditelj nije ni razgovarao sa njom kada se sve to dogodilo, već se obraćao stilisti, a nju u potpunosti ignorisao.  Za nju, ovo je bio dehumanizujući trenutak.

Tada je napustila produkciju i vratila je timu sve ono što su potrošili dok je bila tu – dva dana.

Priyanka Chopra je objasnila da joj je dugo iskustvo u industriji zabave pomoglo da nauči da prepozna dobre i loše aspekte koji dolaze sa snimanjem filmova. To iskustvo joj je pomoglo da postavi jasne granice i da se lakše bori za sebe i svoje kolege.

Kada je počela da se bavi glumom ona je imala svega 17 godina. U međuvremenu naučila je kako da se zaštiti gradeći barijere i zidove, ali sada, kada ovo radi dovoljno dugo, te granice se brišu. Javna ličnost i stvarna osoba na neki način postaju jedno.

Izvor slike: Pietro S. D'Aprano / Stringer/Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate