Šta Oprah Winfrey misli o prisustvu Meghan i Harryja na krunisanju?

17. marta 2023.

| Jovana Jevtić
Ukoliko vas zanima šta Oprah Winfrey misli o prisustvu Meghan i Harryja na krunisanju princa Charlesa, pročitajte ostatak teksta.

Ranije ovog meseca potparol Vojvode i Vojvotkinje od Saseksa potvdio je da su Meghan i Harry dobili poziv od kralja Charlesa da prisustvuju krunisanju. Njihova odluka još nije otkrivena. Par sada živi u Kaliforniji nakon što se oslobodio svojih kraljevskih dužnosti. Oprah Winfrey podržala je odluku princa i Meghan da se povuku. Ona im je pružila javnu podršku rekavši da ih podržava hiljadu posto.

@cbsmornings Oprah says that Prince Harry and Meghan “should do what they feel is best for them and for their family” when deciding whether to attend King Charles’ coronation. #news #oprah #royal #princeharry #meghanmarkle #royalfamily ♬ original sound – CBS Mornings

Sada, Oprah je još jednom pokazala svoje razumevanje prema britanskom princu i njegovoj supruzi. Na pitanje šta misli o tome da li oni treba da prisustvuju krunisanju kralja Charelsa rekla je da oni treba da postupe onako kako se oni osećaju i da treba da urade onako kako misle da je najbolje za njih i njihovu porodicu.

U martu 2021. godine emitovan je intervju koji je vodila Oprah, a u kome su na pitanja odgovarali Meghan i Harry. U njemu Meghan Markle je iznela detalje o tome kakav je bio njen tretman od strane članova kraljevske porodice. Između ostalog, Meghan je naglasila da je doživela psihički pad zbog kog je imala vrlo loše misli i zbog kog je razmišljala o samopovređivanju. Dodala je i detalje o tome da se u kraljevskoj porodici javila zabrinutos zbog toga što bi nasledniku kog su Meghan i Harry tada očekivali koža mogla biti tamna.

Između ove dve strane već dugo su zategnuti odnosi, a stvar je postala još gora kada je u januaru ove godine princ Harry objavio svoju autobiografsku knjigu Spare. 

Još uvek čekamo da vidimo kako će izgledati krunisanje i da li ćemo na njemu imati prilike da vidimo princa Harryja i Meghan Markle.

Izvor slike: Jon Kopaloff / Stringer / Getty Images Plus

Nastavite da čitate