Petra Divac pokreće fondaciju „Usvojeni za usvojene“

24. marta 2023.

| Snežana Vranić
Usvojena ćerka poznatog košarkaša, Petra Divac, pokreće projekat posvećen usvajanju.

Ćerka Vlade Divca, Petra Divac već nekoliko godina ima svoj blog na kome deli svoja zapažanja i misli. Ova mlada devojka je sada pokrenula i jedan divan projekat.

Petra Divac, započinje projekat „Usvojeni za usvojene“

Petra Divac je usvojena kada je imala šest meseci. Ona je preko društvene mreže Instagram pozvala sve koji su prošli isto iskustvo da joj se pridruže u novom programu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Snimak je na svom profilu podelila i njena majka, Ana Divac. Devojka je u snimku poručila:

„Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena. Odlučila sam da pokrenem projekat ‘Usvojeni za usvojene’ zato što znam i na svojoj koži sam osetila različite probleme sa kojima se suočavamo mi koji smo usvojeni. Ako želite da sa nama podelite svoje iskustvo i probleme, ili prosto želite da vas neko čuje i razume, molim vas pridružite se našoj grupi, da u atmosferi podrške razmenimo iskustva. Nikada nije kasno da se zatraži pomoć, a verujem da mi najbolje razumemo jedni druge.“

Projekat „Usvojeni za usvojene“ je namenjen usvojenim mladim ljudima. U okviru projekta će biti organizovane radionice podrške u malim grupama do 10 ljudi. Eadionice će voditi psihološkinja  dr Branka Radojević.

Izvor slike: Instagram/Printscreen

Nastavite da čitate

dom Cece Bojković

Miran i skroman dom Cece Bojković

Zavirite u dom Cece Bojković, jedne od naših najpoznatijih glumica. Njen dom odiše skromnošću i otmenošću, a osim toga do izražaja dolazi i njen sofisticirani ukus.