Miran i skroman dom Cece Bojković

23. marta 2023.

| Jovana Jevtić
Zavirite u dom Cece Bojković, jedne od naših najpoznatijih glumica. Njen dom odiše skromnošću i otmenošću, a osim toga do izražaja dolazi i njen sofisticirani ukus.

Naša slavna glumica Svetlana Ceca Bojković poznata je publici ne samo po briljantnim ulogama koje je nizala u svojoj dugogodišnjoj karijeri, nego i po tome što je uvek nalazila način da slobodno govori i jasno i glasno pokaže svoj stav. Jedna od naših najpoznatijih glumica pofznata je po svojoj skromnosti, a kako je i sama rekla, nikada nije patila od luksuza.

Ceca Bojković odrasla je u centru Beograda gde je i u kasnijim godinama nastavila da živi, i sve njene adrese bile su vezane za srce naše prestonice. Jednom prilikom Ceca je rekla da ima dovoljno novca da živi ugodno, što svakako ne znači da živi luksuzno, ali njoj je to sasvim dovoljno. Takođe, glumica je otkrila da stan u kome sada živi ima 60 kvadrata i da u potpunosti ispunjava sve njene uslove.

Dom Cece Bojković odiše mirom i skromnošću

Zajedno sa svojim suprugom, Slavkom Kruljevićem, nekoliko godina živela je u Finskoj. Nakon toga, Ceca se vratila u Beograd. U našoj prestonici Ceca Bojković živi u potkrovlju jedne stare beogradske zgrade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

U njenom stanu svako bi pronašao mir. Klasičan izbor nameštaja doprineo je tome da sve izgleda savršeno, a dom nosi posebnu toplinu. Mali hodnik vodi ka prostranom dnevnom boravku iz kojeg se dalje dolazi do kuhinje i trpezarije. Iz spavaće sobe, Ceca ima izlaz na balkon, sa kog ima savršen pogled na razigrane beogradske krovove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Glumica je takođe, jednom prilikom otkrila da nije fan jarkih boja zidova i psihodeličnih kombinacija, već da preferira klasiku. Dom Cece Bojković osim klasičnog nameštaja, sadrži i brojna umetnička dela koja ističu njen osećaj za umetnost. Dnevna soba je kao galerija u kojoj možemo videti istanančan ukus naše slavne glumice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

U stanu takođe postoji mnoštvo uspomena sa putovanja i sve je veoma uredno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Kada je govorila o kolekciji umetničkih dela, Ceca Bojković je naglasila da poseduje dva Ćelićeva crteža i jednu sliku. Osim toga, veliki je fan rada Duška Otaševića i poseduje njegovu grafiku Nikola Tesla. Takođe, Ceca Bojković ima ulje na platnu Ksenije Divjak međutim ono je smešteno pod staklo zbog pušenja koje može uticati na samo delo. Akademski slikar Ljuba Mulunović nasllikao je Cecin portret, a glumica dodaje i da je portret njenog pokojnog supruga, Mucija Draškića, dosta lepši.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate