Millie Bobby Brown poziva fanove da prihvate svoje nesavršenosti

19. marta 2023.

| Aleksandra Dudvarski
U video snimku objavljenom na njenom Instagram nalogu, zvezda Stranger Things-a pokazuje svoju golu kožu sa nekoliko vidljivih bubuljica tokom tutorijala za lepotu. Način za dekompleksiranje ljudi koji pate od akni.

Nesavršenosti utiču na svakoga, čak i na zvezde. A Millie Bobby Brown je jedna od onih koji su odlučili da ih pretpostave.

U video-snimku na Instagramu objavljenom, glumica – otkrivena sa 12 godina u hit Netflix seriji „Stranger Things“ – otkriva se prirodno, sa nekoliko vidljivih bubuljica, kada pokazuje svoju rutinu nege protiv akni. Prilika za 19-godišnju zvezdu da odvrati svoje fanove od kompleksa zbog problema sa aknama .

Millie Bobby Brown i borba s aknama

„Prigrlite svoje nesavršenosti“, napisala je ona na svoj post. U ovom videu, ova kreatorka veganske kozmetičke marke Florence By Mills, govori o svojim problemima sa aknama, za koje kaže da su hormonskog porekla.

„Upravo sam očistila lice, pa ću vam pokazati trik koji deluje na mene“, kaže ona. A koja je tajna? Maska od uglja nanesena direktno na nesavršenosti. Kao dodatak, ona koristi štapiće natopljene esencijalnim uljem čajevca, poznatim po lečenju bubuljica.

Video koji ima za cilj da bude nesputan, u eri filtera lepote koji poboljšavaju kožu, poput „hrabrog glamura“, osvajaju društvene mreže.

„Volim kako pokazuje svoje nesavršenosti kao normalna osoba“; „Tako sam srećna što ovo radi, sada se osećam mnogo normalnije“; „Hvala vam što ste pokazali normalnost kože i istinu kako biste raspršili iluzije mladih devojaka koje veruju da biti lep znači imati savršenu kožu“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Mlada glumica je 2022. godine u intervjuu za Allure objasnila da se povukla sa društvenih mreža kako bi izbegla pritisak koji one stvaraju.

„Zaista je teško biti omražen kada ni sami još ne znamo ko smo“, poverila je ona. Millie je tada objasnila da su na nju uticala očekivanja korisnika interneta. „Kada ste javno poniženi na ovaj način… Osećala sam se tako nekontrolisano i bespomoćno“, poverila je ona američkim medijima, pozivajući se na talase mržnje koje je trpela. Takođe je objasnila da je morala da se podvrgne terapiji kako bi kontrolisala ove stalne napade.

Njene društvene mreže i dalje postoje, ali glumica više ne upravlja njima direktno. Ovaj video-snimak objavljen u prirodi, stoga izgleda kao način da se afirmiše pred svojim klevetnicima.

Izvor vesti: maireclaire.fr

Izvor slike: Theo Wargo / Staff via Getty Entertainment