
Ovsena kaša za doručak: Ovako je prave Ana Ivanović i Janka Budimir
Recept poznatih sportistkinja
02. август 2023.
| Miljana MomirovićKada vodite računa o liniji, nikako ne bi trebalo da preskačete doručak. Fitnes instruktorka Janka Budimir kako ona pravi najukusniji kikiriki omlet.
Osim što često predlaže ideje za zdrave obroke koji su bogati vitaminima i proteinima, Janka Budimir je poznata po svojim programima za vežbanje. Zajedno sa svojom sestrom Milicom, Janka je fitnes instruktor i pomaže damama da dođu to željene figure.
View this post on Instagram
Ipak, osim na treningu i ishrani, Janka i Milica ističu da je važna i psiha, odnosno nezdrave navike koje nas navode na preskakanje treninga, nezdrava ishrana, slaba fizička aktivnost i slično. Zajedno na tom putu rade sa učesnicama programa na celokupnom trenigu za telo ali i um.
View this post on Instagram
Jedan od njenih omiljenih jela za doručak je baš ovaj kikiriki omlet koji se sasvim jednostavno i brzo pravi. Sve što vam je potrebno su jaja, spanać, kikiriki puter i malo soli.
U blenderu izblendajte jaja, spanać i so, a zatim kratko pecite (2-3 min) sa svake strane kao palačinku u poklopljenom tiganju.
Kada se ispeče, namažite kikiriki puter i urolajte.
View this post on Instagram
Ono što Janka Budimir savetuje jeste da, ako želite da smršate, pokušate da 20 dana imate isključivo slani doručak koji je bogat proteinima, vlaknima i zdravim mastima. Takav obrok će vas dugo držati sitima i nećete imati nagle skokove šećera.
Provereno dobar recept!
Diplomirana ekonomistkinja i stručnjakinja za digitalni marketing, novinarsko iskustvo je stekla na portalima lepotaizdravlje.rs i casadesign.rs. Strastvena zaljubljenica u skincare inovacije i minimalistički stil, prati najnovije trendove – posebno kada su u pitanju visoka moda i lepota. Slaba tačka su joj vanila parfemi i dobro rumenilo.
Izvor slike: Lilechka75/GettyImagesPlus
Recept poznatih sportistkinja
Naravno, to nije slučajno...
Njen izgled je privukao pažnju...
Priča o balansu, hrabrosti i ostvarenju snova.