Kada se pojavi sam, princ Harry pokazuje svoje pravo ja – kaže stručnjak za govor tela

10. marta 2023.

| Jovana Jevtić
Princ Harry je na poslovnom događaju u San Francisku držao govor u kom je blistao i pokazao koliko samopouzdanja ima.

Na poslovnom događaju u San Francisku, princ Harry se pojavio solo. Izašao je na binu sa direktorima kompanije BetterUp za koju radi i govorio o budućnosti posla. Ovom događaju prsustvovali su mnogi ljudi iz sveta biznisa, a na sceni, britanski princ delovao je samouvereno i raspoloženo.

Kada se pojavi solo, princ Harry pokazuje svoje pravo ja

Stručnjak za govor tela Daren Stanton rekao je za marieclair.com da je mnogo sjajnih trenutaka u govoru tela princa dok je na bini. Stručnjak dodaje da je očigledno da princ Harry voli da bude u društvu svoje supruge Meghan, ali da  postaje zaista svoj  kada se pojavi solo i govori o stvarima koje ga posebno interesuju. Njegovo ponašanje u toku ovog javnog nastupa govorilo je dosta o tome koliko ima samopouzdanja. Stručnjak za govor tela kaže i da Harryjevo pomeranje ruku i kretanje po bini govore o tome da je autentičan i iskren. Njegovi pokreti ruku bili su usklađeni sa onim što govori i to na nesvesnom nivou što znači da govori iz srca i želi da prenese publici strast koju sam oseća.

Mada je princ Harry nakon objavljivanja svoje autobiografije Spare doživeo različite reakcije publike, ipak nije dozvolio da to utiče na njegovo raspoloženje u javnosti. Prema njegovim rečima, Harry je uspeo da izbegne da negativne emocije utiču na njegovu sposobnost da se poveže sa javnošću. On smatra da je princ Harry doživeo objavljivanje knjige kao terapeutski proces i da je to ojačalo njegovu rešenost da napreduje.

On i njegova supruga, Meghan Markle dospeli su na mnoge naslovne strane zbog dešavanja u britanskoj kraljevskoj porodici. Između ostalog, u javnosti su se često pominjali u vezi sa projektom Harryjeve autobiografije, dokumentarne serije koju su snimili, kao i zbog preseljenja u Kaliforniju.

Osim što gradi karijeru u kompaniji BetterUp, Harry se bavi i humanitarnim radom.

Na kraju svog govora, Harry je rekao da mnogo toga dobija od pomaganja drugim ljudima. On voli da bude u služnbi drugih i to je ono što ga pokreće.

Izvor slike: Chris Jackson / Staff / Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate