Irina Shayk u provokativnom Gucci izdanju u Kanu

24. maja 2023.

| Snežana Vranić
Irina Shayk je pokazala kako izgleda seksi visoka moda.

Irina Shayk (Irina Šajk) nastavlja da šokira javnost svojim modnim odabirima, a ovoga puta je otišla korak dalje.

Irina Shayk je u donjem vešu pozirala u Kanu

Manekenka je fotografisana ispred hotela Martinez u potpuno prozirnoj crnoj haljini bez rukava koja je padala do ispod njenih kolena. Uz haljinu, ona je imala rukavice od gušćeg prozirnog materijala i iste takve čarape do kolena. Irina se odlučila za crne štikle do kolena. Ispod haljine manekenka nije nosila ništa osim mrežastog donjeg veša sa Gucci logotipom. Međutim, glavni detalj je bila ogrlica sa dugim resama koji su bili dužine do dekoltea i ramena kombinujući ih sa krupnim dijamantskim minđušama. Poslednji modni dodatak bile su sunčane Gucci naočare i crveni karmin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Irina Shayk je privukla pažnju i drugom modnom

kombinacijom

Naime, manekenka je u nedelju prisustvovala na crvenom tepihu Firebrand(Le Jeu De La Reine) u Mowalala kompletu. Komplet se sastojao od crnog kožnog grudnjaka koji je bio u X obliku i imao crvene isprekidane šavove. Donji deo bila je sirena suknja sa veoma niskim strukom i rajsferšlusom. Da bi upotpunila izgled, dodala je i masivnu dijamantsku ogrlicu. Kosu je razdelila na sredini i stavila je iza ušiju. Ovoga puta se odlučila za neutralni makeup sa roze karminom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Kako je trend providne garderobe u punom jeku, nije ni čudo što se manekenka odlučila na ovako smeli izgled. Iako je Irina izazvala komentare i sa kožnom kombinacijom, ovaj providni autifit je učinio da javnost negativno komentariše njen autfit, ali i da mu se divi. Šta vi mislite o ovome?

Izvor slike: Neilson Barnard / Staff / GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate