Heidi Klum ponovo očarala izgledom: Manekenki zavide sve žene

25. maja 2023.

| Snežana Vranić
Neobična žuta haljina je učinila da supermodel zablista

Heidi Klum je poznata po zdravom načinu života koji održava njenu mladolikost. Zahvaljujući tome, supermodel oduševljava svaki put gde god da se pojavi.

Heidi Klum ostavila bez daha u žutoj haljini

Na Filmskom festivalu u Kanu, Heidi se pojavila u veoma smeloj haljini u snažnoj žutoj boji. Naime, manekenka je došla na premijeru filma „La Passion De Dodin Bouffant“, privlačeći pažnju zbog svoje neobične haljine i fantastičnog izgleda. Manekenka, koja sada ima skoro 50 godina, pojavila se u laganoj haljini koja je otkrivala veći deo grudi i stomak zvezde jer je haljina bila samo ukršeno povezana do veoma niskog struka. Haljina je takođe imala i dubok prorez do kuka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Međutim, tu očaravajućoj haljini nije kraj. Naime, supermodel je imala i ogrtače na ramenima koje su se vukle po podu. Međutim, Heidi je demonstirala koliko je haljina veličanstvena kada se naramenica rašire podsećajući lepršanjem na leptira ili žutog anđela.

Heidi Klum

Heidi Klum i dalje mami lepotom

Činjenica je da manekenka nije privlačila pažnju samo zbog ove nesvakidašnje haljine. Njena raspuštena kosa i neuredna frizura, kao i zategnuta koža lica i tela je čine i dalje veoma mladolikom. Uz ovakvu haljinu, onda se odlučila još za bež otvorene sandale i prstenje koje se slagalo sa ukrasima na ramenima. Međutim, ovo nije jedini put da supermodel privlači pažnju neobičnim stajlingom. Pažnju je nešto ranije privukla i neobičnom tečnom haljinom, zatim haljinom poput cveta, ali i paperjastom žutom haljinom. Ono što je zanimljivo, da svi ovi autfiti, koliko god ekstravagantni bili, savršeno stoje manekenki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Ovo je definitivno jedan od najupečatljivijih autfita i modnih odabira na festivalu u Kanu. Ipak, festival još uvek traje i ko zna kakva nam se još iznenađenja spremaju.

 

Izvor slike: Jamie McCarthy / Staff / GettyImagesEntertainment, Mike Coppola / Staff/ GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate