Sara Džesika Parker nikad glasnije: Botoks i fileri? Ne, nikako! (foto)

02. новембар 2023.

| Tamara Roksandić
Sara Džesika Parker protivnica botoksa, među prvima je ustala

Sve je više poznatih dama u svetu koje su protiv ubrizgavanja botoksa, posebno u predelu lica.

Kortni Koks među prvima se pokajala zbog estetske intervencije i odlučila da prirodno stari.

I Sara Džesika Parker protivnica je botoksa, prvenstveno zbog zdravstvenih, a i brojnih drugih razloga.

Sara Džesika Parker protivnica botoksa

Photo by Cindy Ord/Getty Images

Čuvena Keri Bredšo iz serije „Seks i grad“ nedavno je govorila o dvostrukim standardima lepote i starenju kako u Holivudu tako i u čitavom svetu.

Istakla je da se muškarci gotovo nikada ne pitaju za godine i starenje, dok je kod žena to stalna tema.

U razgovoru se dotaknula i teme botoksa i priznala kako ga nikada ne bi koristila jer misli da bi negativno uticao na njenu karijeru.

Sara Džesika Parker zadala novi trend, ovako ćete uvek imati dobru frizuru

– Glumica sam, moram da pomeram obrve. Moram da komuniciram sa svojim licem i delim emocije – izjavila je i dodala kako misli da se ni njenom suprugu Metjuu Broderiku ne bi svidelo da zategne lice i popuni bore.

58-godišnja glumica je nedavno učestvovala u projektu „Look Forward“, kompanije „Roc Skincare“ koji svojom inicijativom želi podići optimizam oko starenja te je pristala da bude njihova ambasadorka s obzirom na to da se radi o brendu koji, kako Sara Džesika kaže, nije opsednut mladošću kao drugi.

Dodala je da je svesna da je godine sustižu pa tako ne može izgledati kao u dvadesetima. Kako ističe i dalje dobija samo komplimente na račun fizičkog izgleda, pa je razmišljanje o ubrizgavanju botoksa i filera kod nje tema koja ne postoji.

Ipak, rekla je da voli nehirurške procedure kao što su tretmani laserom te je verna odlasku kod dermatologa na tretmane lica.

Samo Sara Džesika Parker može da obuje dve različite cipele i da izgleda apsolutno fantastično

U novim nastavcima serije „I tek tako…“, glumica je odlučila da više neće ni bojiti svoju kosu pa se pojavila sa sedim pramenovima.

Iako je bilo dosta obožavatelja koji su podržavili ovaj njen potez, pronašli su se i oni pojedinci koji nisu bili oduševljeni promenom.

„Fotografišu me s Endijem Koenom, čija kosa je potpuno seda i to niko ni ne spomene. Kriterijumi i očekivanja od žena su potpuno drugačiji.

Ipak, mislim da je najvažnije da svi radimo ono kako mislimo da je najbolje, odnosno kako se osećamo najbolje – zaključila je Sara.

Izvor slike: Dave Kotinsky Getty Images

Nastavite da čitate