1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Autobiografski parfemi Viktorije Bekam...

Autobiografski parfemi Viktorije Bekam stižu, jedan govori o Dejvidu

03. октобар 2023.

| Stana Luković
Oni predstavljaju mirisni uvid u neke događaje iz stvarnog Viktorijinog života koji su joj se urezali u pamćenje

Viktorija Bekam (49) rešila je da 2023. godinu isprati u velikom stilu.

Bivša Spajs devojka definitivno ima šta da ispriča svojim vernim fanovima, ali ovog puta kroz beauty svet. Najnoviji parfemi Viktorije Bekam samo što nisu! Oni će predstavljati mirisni uvid u neke događaje iz stvarnog života koji su joj se urezali u pamćenje.

Parfemi Viktorije Bekam su autobiografski

Britanska modna ikona je u saradnji sa uglednim šefom parfemske industrije, Jérômeom Epinetteom, dizajnirala tri parfema, inspirisana događajima iz njenog privatnog života.

Autobiografski Parfemi Viktorije Bekam stižu za koji dan, a njihova imena su već poznata.

Parfemi Viktorije Bekam pod nazivima „Portofino ’97“, „Suite 302“ i „San Isidro Drive“ biće dostupni za kupovinu u odabranim parfimerijama širom sveta i na njenom zvaničnom sajtu, od kojih svaka ima posebnu priču vezanu za dizajnera životu, ali i njenoj porodici…

Miris „Suite 302“ definitivno govori o njenom mužu, Dejvidu Bekamu.

„Zavodljiv izlazak. Zanosna eskapada. Opojni parfem glamura. Viktorija Bekam evocira raskošan duh vetrovitih vikenda u Parizu u sećanju na apartman 302: erotska mešavina crne trešnje i crvenog bibera; zatamnjene hotelske sobe u hladu ruže centifolija , ponoćna ljubičica i narkotični mošus; plišani somot prožet papirusom, crnom kožom i muškim listom duvana“, stoji u opisu mirisa prožetog uspomenama.

Parfemi Viktorije Bekam dolaze u elegantnom pakovanju

Prefinjena i elegantna Viktorija Bekam pobrinula se da ambalaža parfema bude baš u njenom stilu – prefinjena i originalna. Luksuzni mirisi stižu u ravnim zlatnim bočicama sa rebrastim čepom, a svaki karakteriše posebna, precizno birana, boja.

Kao i do sada Viktorija Bekam ništa nije prepuštala slučaju, već je brinula o svakom detalju.

Ne možemo a da ne primetimo da je izgled Victoria’s Portofino ’97 miris po boji izuzetno sličan parfemu „Neroli Portofino“ Toma Forda, ali tu se sličnosti završavaju.

Na zvaničnom sajtu brenda Victoria Beckham Beauty 29. oktobra pojaviće se tri mirisa pod nazivom „Portofino ’97“, „Suite 302“ i „San Isidro Drive“, a njihova cena će biti 200 evra za 50 ml i 290 evra za 100 ml.

Izvor vesti: hellomagazin.hr

Izvor slike: Photo by Megan Briggs/Getty Images

Nastavite da čitate