1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako kraljica Leticija stilizuje...

Kako kraljica Leticija stilizuje trenč mantil?

15. oktobar 2024.

| Miljana Momirović

Da trenč mantil nije samo ležeran, kraljica Leticija i te kako dobro zna jer ga je za poslednju glamuroznu priliku stilizovala bez greške.

Svake godine, 12. oktobra, Španija proslavlja Dan državnosti uz grandioznu paradu u Madridu. Događaju prisustvuju političari, vojska i kraljevska porodica, među kojima se, bez mnogo truda, posebno ističe kraljica i njen modni stil.

Kako kraljica Leticija stilizuje trenč mantil?

Ovogodišnji Dan Španije pratila je kiša, a kraljica Leticija je potvrdila ono što već znamo – treč mantil je vodeći modni trend za jesen. Za ovako svečanu priliku, kraljica se odučila za klasični bež trenč koji nikada ne izlazi iz mode. Ispod mantila naslućivala se crvena haljina brenda Poete, komad koji je već nosila za nekoliko ranijih događaja, pokazujući kako reciklaža odeće može izgledati otmeno i sveže.

kraljica Leticija, trenč mantil

Izgled je pažljivo upotpunila uz crvene salonke koje su savršeno pratile boju haljine, dok su dijamantske minđuše sa rubinima dodale dozu luksuza. Takav minimalistički ali efektan stil pokazuje kako se trenč kaput može besprekorno uklopiti kako u svakodnevne prilike, tako i u glamurozne.

kraljica Leticija, crvena haljina


Kraljica Leticija je dokaz da trenč mantil nikada ne izlazi iz mode, a s obzirom na njegovu funkcionalnost i eleganciju, on ostaje ključni komad u garderobama širom sveta.

Izvor slike: David Benito/Stringer/GettyImagesEntertainment, Carlos Alvarez/Stringer/GettyImagesEntertainment