1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Najpopularniji NETFLIX filmovi u...

Najpopularniji NETFLIX filmovi u oktobru 2024: Prepustite se misteriji

09. oktobar 2024.

| Snežana Vranić

Najpopularniji NETFLIX filmovi u oktobru 2024. su u znaku misterije i trilera uz notu ljubavnih osećanja.

Ovog oktobra, Netflix nudi veliki broj misterija, trilera i drama. U zavisnosti od tematike koju volite, možete pronaći ono što odgovara vašem ukusu. U svakom slučaju, važno je da se pripremite da budete uvučeni u vrtlog uzbudljivih priča.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u oktobru 2024.

A True Gentleman

Žanr: Drama, romansa

U pitanju je neobična ljubavna priča. Radnja prati priču žigola koji se zaljubljuje u mladu devojku. Njegov ceo život se okreće u potpunosti, terajući ga da se zapita šta je ono što zaista želi u svom životu.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u septembru 2024: It’s What’s Inside

Žanr: Misterija, komedija, triler


Grupa prijatelja se susreže ponovo nakon nekog vremena zahvaljujući venčanju jednog od njih. Međutim, ono što je trebalo da bude dobra zabava, pretvara se u egzistencijalnu noćnu moru kada otuđen prijatelj stiže sa misterioznom igrom koja budi dugo skrivane tajne, želje i ljutnje.

Trouble

Žanr: Akcija, krimi

On je razveden i radi kao prodavac u velikom lancu elektronike. Vreme sa ćerkom provodi svake druge nedelje. Ali odjednom se svet okreće naopačke. On se nalazi na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i biva uhapšen. U zatvoru upoznaje kriminalce koji stvaraju pogrešnu sliku o njegovom identitetu što će ga kasnije uvaliti u nevolje.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u septembru 2024: The Platform 2

Žanr: Horor, triler, sci-fi

Film predstavlja uzbudljivo fizičko putovanje koje omogućava pristup tami gde je strašno i pogledati. On apeluje na građansku odgovornost gledaoca i primorava ga da se suoči sa granicama sopstvene solidarnosti. U borbi za život, pravila se gube.

Rebel Ridge

Žanr: Akcija, drama, triler

Bivši marinac želi da izbavi svog rođaka iz zatvora, ali se nalazi gurnut uza zid od strane korumpiranog i moćnog šefa policije. To njemu ne ostavlja drugi izbor osim da se suprotstavi policajcu i uprkos snažnom otporu pokušava da izađe i završi svoju misiju.

Izvor slike: AnnaStills/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate