1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Eva Longoria povela šestogodišnjeg...

Eva Longoria povela šestogodišnjeg sina na crveni tepih

08. oktobar 2024.

| Snežana Vranić
Bili su preslatki...

Eva Longoria sa šestogodišnjim sinom je oduševila sve. Njihovo simpatično poziranje je osvojilo srca mnogih.

Poznata glumica i njen sin Santjago bili su neverovatno elegantni, ali i veoma slatki na Global Gift Gala u Parizu. Ona je povela svog sina koji je šarmirao sve prisutne, ali i sve fanove.

Eva Longoria sa šestogodišnjim sinom pozirala u Parizu

Eva Longoria i njeno dete zaslepili su sve na crvenom tepihu hotela Four Seasons Hotel George V u Parizu. Mali Santjago je bio veoma elegantan u svom malom smokingu koji je nosio sa belim patikama.

Eva Longoria sa šestogodišnjim sinom

Naravno, i zvezda Očajnih domaćica Eva Longorija zaprepastila je sve u svojoj svetlucavoj srebrnoj haljini Oscar de la Renta, čiji su providni delovi otkrivali savršenu figuru glumice.

Eva Longorija i njeno dete pozirali su držeći se za ruke, pa su se  čak i „glupirali“ po Parizu. Nisu se suzdržavali i slobodno su uživali u vremenu provedenom zajedno na crvenom tepihu.


Porodica koja ne krije svoju sreću

Glumica, koja je postala poznata zahvaljujući ulozi Gabrijele Solis, i njen suprug Hose Baston venčali su se u Meksiku 2016. godine. Biznismen je upoznao Evu Longoriju na sastanku na slepo u Meksiko Sitiju preko zajedničkih prijatelja. Taj sastanak je prošao tako dobro da su se venčali pet meseci kasnije.Eva Longorija i dete njenog supruga rođeno je u junu 2018. godine. A ona je i povodom njegovog šestog rođendana, snimila dirljiv video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)


Početkom ove godine počelo je novo poglavlje u životu Eve Longorije i njenog supruga, pošto su napustili Ameriku i privremeno se preselili u Španiju. Prema izvoru, porodica će provoditi dosta vremena na selu, uglavnom zbog posla. Prema informacijama, glumica je pre selidbe već imala vikendicu u Marbelji, u Španiji, koju je kupila početkom 2023. godine. Eva Longorija je prvi put posetila špansku Marbelju pre 20 godina i glumica se odmah zaljubila u nju.

Izvor slike: Jamie McCarthy / Staff/Getty Images Entertainment, Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment