1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Perika ili prava frizura?...

Perika ili prava frizura? Sabrina Karpenter izazvala raspravu

08. oktobar 2024.

| Miljana Momirović

Posebno nakon što je postala globalna ambasadorka za Redken, Sabrina Karpenter i njena neverovatna frizura (ili perika) su zauzele centar pažnje.

Za svaki muzički spot ili nastup, prepoznatljiva plava kosa pevačice uvijena je u lokne i ima veliki volumen, uz zavesa šiške koje uokviruju crte lica. Frizura je očigledno previše savršena da bi bilo nemoguće da se društvene mreže nisu zapitale da li je to perika ili ekstenzije.

Sabrina Karpenter – perika ili prava frizura?

Mnogi komentari na TikTok-u, ispod spotova i na Instagram profilu ističu da Sabrina Karpenter definitivno ima periku koju zvezda skriva. Ne postoji šansa da njena prava kosa može izgledati tako lepo, impliciraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Ovo je prosto nepravedno iz nekoliko razloga. Prvo, zato što analiza frizura sugerišu da je nepošteno što nosi ono što je na kraju samo kostim za nastup. Drugo, zato što desetine muzičkih izvođača u svoj izgled ugrađuju precizno stilizovane perike. Treće, perika takođe može da zaštiti kosu od oštećenja koje izaziva stilizovanje svake večeri, uz zadržavanje ličnog stila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)


S druge strane, Sabrina Karpenter nije dala direktne komentare u vezi sa navodima. Tokom turneje, pevačica je angažovala čitav tim da je pripreme za reflektore. Frizerke su čak podelile fotografije frizure uz tačne alate za stilizovanje koje su koristile.

U zaključku, hajde da ne pitamo više da li Sabrina Karpenter nosi periku i fokusiramo se na pitanja koja su zaista važna: kako izgleda nega kose pevačice?

Izvor slike: Mike Coppola/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate