1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Najpopularnije NETFLIX serije u...

Najpopularnije NETFLIX serije u oktobru 2024: Uživajte u romantičnoj atmosferi

08. oktobar 2024.

| Snežana Vranić
Uživajte u oktobarskom repertoaru...

Najpopularnije NETFLIX serije u oktobru 2024. su u znaku ljubavi i pomalo misterije. Isprepletene priče će vam svakako držati pažnju.

Netflix uvek ima bogatu ponudu filmova i serija. Međutim, ovog  oktobra su posebno primamljive mini serije koje tematizuju ljubav. Pored toga, uzbudljive priče ispričane su uz tonove prave jesenje misterije.

Najpopularnije NETFLIX serije u oktobru 2024.

The Perfect Couple (Idealan par)

Sezona je venčanja u Nantaketu, a prizor neveste koja trči glavnom ulicom uobičajen je kao i zalazak sunca na plaži Madaket. Ipak jedno venčanje će biti nezaboravno iz svih pogrešnih razloga nakon tragedije: telo je otkriveno u luci Nantucket samo nekoliko sati pre ceremonije – i svi u svatovima su odjednom osumnjičeni. Dok šef policije intervjuiše mladu, mladoženja, mladoženjinu slavnu majku spisateljicu misteriozničkih romana, pa čak i člana njegove porodice, otkriva da je svako venčanje minsko polje – i da nijedan par nije savršen.

Najpopularnije NETFLIX serije u oktobru 2024: Nobody Wants This

U pitanju je romantična priča, ali sa ljudima koji su jedno drugom zabranjeni. Ili bi bar trebalo da budu. Priča prati neočekivanu vezu između nevaljalog rabina i razdražljive, glasne, agnostičke žene. Ljubav će biti jaka, ali da li oni mogu da opstanu uprkos svojim različitostima.


Heartstopper (Leptirići)

Ovo je priča o dvoje britanskih tinejdžera, Niku Nelsonu i Čarliju Springu, u srednjoj školi za dečake. Čarli, žestoki, otvoreni gej koji ima tendenciju da preterano misli, i Nik, veseo, ragbi igrač mekog srca, jednog dana su naterani da sede zajedno na času. Njihovo prijateljstvo brzo postaje nešto više za otvorenog homoseksualca Čarlija, ali on u početku ne veruje da ima šanse sa Nikom, ali ljubav deluje na iznenađujuće načine.

Najpopularnije NETFLIX serije u oktobru 2024: Envious

Viki postavlja ultimatum svom dugogodišnjem dečku: da je oženi ili će otići. Kada stvari ne idu kako je planirano, ona sledi svoj san o braku sa novim partnerom, što vodi na neočekivano putovanje samootkrivanja.

Monsters

Priča o Džefriju Dameru, jednom od najozloglašenijih američkih serijskih ubica, delimično ispričana iz ugla njegovih žrtava. Serija uranja u policijsku nesposobnost i apatiju koja je omogućila rođenom u Viskonsinu da krene u višegodišnje ubijanje. Dramatizuje više slučajeva u kojima je Damer skoro uhapšen, ali na kraju pušten.

Izvor slike: vladans/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate