1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. En Hatavej potvrdila treći...

En Hatavej potvrdila treći nastavak filma „Princezini dnevnici“

07. oktobar 2024.

| Snežana Vranić
Priča omiljene princeze će ponovo biti u fokusu...

Treći nastavak filma Princezini dnevnici je u nastajanju, a glumica će učestvovati i u produkciji filma.

Ukoliko ste ljubitelji ovih bajkovitih filmova o tinejdžerki koja je iznenada postala princeza, onda vas ova vest sigurno raduje. Naime, nakon dva dela snimljenih 2000-ih, dvadeset godina kasnije stiže i treći nastavak.

Treći nastavak filma Princezini dnevnici

Čuda se dešavaju, bar kad je bajkoviti svet filmova u pitanju. Produkcija Princezini dnevnici 3 počinje sa radom. U glavnoj ulozi će opet biti En Hatavej (Anne Hathaway), koja će učestvovati i u produkciji. A režija će biti poverena Adel Lim (koja je producirala i Joy Ride, Crazy Rich Asian i Raya and the Last Dragon).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

„Kako sam nepokolebljiva obožavateljka originalnih, prvih filmova, veoma sam uzbuđena što ću biti deo stvaranja trećeg filma u svojoj omiljenoj franšizi“, istakla je Adel. „Radujemo se što ćemo proslaviti osnovne principe ženske moći, radosti i vođstva širom sveta. “ Producentkinja filma će biti Debra Martin Čejs (Debra Martin Chase) koja je kreirala filmsku fanšizu sa En Hatavej.

En Hatavej je nastavak najavila na društvenim mrežama

Popularna glumica, En Hatavej će kao producentkinja biti uključena u okviru kompanije Somewhere Picture. Ona je na društvenim mrežama objavila snimak kojim je potvrdila početak rada na filmu. Ona se na snimku smeška u kameru, izgovara naslov filma i broji do tri. Između brojanja ubačeni su inserti iz prvog i drugog dela filma u kojima se koristi „Shut Up“ izraz u znaku čuđenja.


Prvi film je objavljen 2001. godine, a njegov nastavak, Princezini dnevnici 2: Kraljevska veridba 2004. godine. Iako smo obavešteni o tome da se radi na nastavku i dalje se ne zna kako će se priča dalje razvijati. Glumica je sa osmehom podelila ovu vest, a nadam se da će uspeh biti jednak prethodnim delovima filma.

Izvor slike: Cindy Ord / Staff / GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate