1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Godišnjica braka Gvinet Paltrou:...

Godišnjica braka Gvinet Paltrou: 6 godina ljubavi

30. septembar 2024.

| Snežana Vranić
Oduševila je fanove objavom na Instagramu...

Godišnjica braka Gvinet Paltrou je obeležena na veoma romantičan način koja je sve raznežila. Ona je sreću podelila na Instagramu.

Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) i njen suprug Bred Falčuk (Brad Falchuk) slave posebnu priliku. Njima je 29. septembra bila šesta godišnjica braka, a oni su svoju sreću podelili i na Instagramu.

Godišnjica braka Gvinet Paltrou

Osnivačica Goop-a (wellness i lifestyle brenda) objavila je fotografiju na Instagramu kako bi proslavila godišnjicu braka sa Bredom Falčukom.  Oni su počeli da se zabavljaju u avgustu 2014. i podelili su poljubac na šarenoj dasci na jezeru. Ona je nosila crni bikini, dok je njen suprug nosio beli kupaći kostim. Glumica je u opis posta dodala samo broj 6 označavajući godine ljubavi. Romantična fotografija na kom se vidi da je par zaljubljen izazvala je oduševljenje fanovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Par je u srećnom braku od 2018.

Par se venčao 29. septembra 2018. na ceremoniji na kojoj je prisustvovalo 70 godtiju u Hamptonsu u Njujorku. Na venčanju je bilo „savršeno vreme, izuzetna večera, zabava puna plesa u haljina koja prkosi“, prema recenziji koju je glumica podelila na veb stranici u novembru 2018. „Satima kasnije, kada je poslednji gost otišao kući i odložena poslednja boca šampanjca, dan se završio kako je i počeo – lepotom, ljubavlju i dvoje veoma srećnih ljudi.“

U ekskluzivnom intervjuu za People 2023. godine, Paltrou je rekao da pronalaženje ravnoteže između njihovih porodica nije bilo lako. Oskarovka glumica ima dvoje dece Epl (Apple, 20) i Mozesa (Moses, 18) koje ima sa pevačem grupe Coldplay Krisom Martinom, a Falčuk ima dvoje dece Izabelu (Isabella,20) i Brodija (Brody, 17) iz prethodnog braka.


„Teško je i ne radi se o intuiciji. Niko ti ne govori, kako da to uradiš. Samo probaj. Sada je to jedna od stvari koja mi donosi najviše sreće u životu“, izjavila je jednom prilikom popularna glumica.

Izvor slike: Leon Bennett / Stringer/GettyImagesEntertainment