1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najbolje frizure sa repom...

Najbolje frizure sa repom 2025. viđene na Nedelji mode

30. septembar 2024.

| Miljana Momirović
Nije potrebno ni 5 minuta, a nose ih bogate devojke.

Oduvek sinonim za jednostavnost, frizure sa repom 2025. se vraćaju u velikom stilu – ali ne na koji smo navikli.

Konjski rep sada dobija otmeni izgled, zadržavajući prepoznatljivost koja ga ćini toliko voljenim iz sezone u sezonu. Nedavna Nedelja mode u Kopenhagenu, Njujorku, Milanu i Parizu potvrđuje da se frizure 2025. pozivaju na klasični stil ali sa obrtom.

Frizure sa repom 2025. sa Nedelje mode

Frizure sa repom 2025. evoluirale su u složene varijante koje u svakom trenutku izgledaju otmeno. Dizajneri su pokazali kako rep može postati ključni element za sve prilike. Visoko podignuti rep sa umotanim detaljima postaje najtraženija frizura među trendseterkama koje žele da kombinuju praktičnost i luksuz.

Frizure sa repom 2025

Jednostavna, ali efektna frizura koja zahteva minimalni trud, a pruža maksimalistički izgled. Da ponovite trend, potrebna vam je samo traka – satenska ili baršunasta. Napravite visoki ili nizak rep, u zavisnosti od toga koji stil vam više odgovara. Vežite traku oko gumice kojom ste učvrstili kosu. Umotajte traku, krijući gumicu, i učvrstite je elegantnim čvorom ili mašnom.

Frizure sa repom 2025


Takav detalj pruža sofisticirani izgled frizure, čineći je besprekornom za svaki dnevni ili večernji izgled, ali i za dnevne kombinacije kada želite da ostavite utisak.