1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 30....

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra: Izbegavajte finansijske rizike

27. septembar 2024.

| Snežana Vranić
Šta nas očekuje ove nedelje?

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra će doneti mnoge promene, pa treba da budete pažljivi sa svojim finansijima.

Već u sredu, 2. oktobra će biti mlad Mesec i pomračenje Sunca u Vagi. Potraga za zajedničkim interesima će biti neizbežna. Takođe, moraćemo aktivno da učestvujemo u rešavanju gorućih problema. Tokom ovog perioda, morate biti oprezni kada se upuštate u nove stvari. Razmislite o prilici da ove dane provedete u mirnom režimu i izađete iz koridora pomračenja u obnovljenom stanju.

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra

Ovan

Ovnovi će imati tendenciju da se upliću u sukobe sa članovima domaćinstva i rođacima. Bićete previše emotivni prema svojim partnerima i na ličnom i na profesionalnom planu. Ako je moguće, izbegavajte iznajmljivanje, kupovinu i prodaju nekretnina. Posvetite vreme opuštanju i zaštitite se od neželjenih susreta.

 

Bik

Možda ćete se osećati kao da neko testira snagu vaših prethodnih odluka. U ovom trenutku će biti teško pronaći duševni mir i ugasiti napade razdražljivosti. Pokušajte da budete pažljiviji u komunikaciji i kada radite sa dokumentima. Pridržavajte se saobraćajnih pravila i sevisnih uputstava. Novi kurs bi mogao da bude odličan način da se izborite sa stresom.

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra: Blizanci

Nemojte popuštati pred iskušenjem skupih kupovina. Žudnja za zadovoljastvom i zabavom može značajno oslabiti vaš budžet. Sada ste skloni da posmatrate svet kroz ružičaste naočare i udovoljavate svojim hirovima. Razmislite o istraživanju sveta finansija iz perspektive ulaganja u sopstveni projekat štednje i očuvanja.


 

Rak

Rakovi koji se bave poljoprivredom će osetiti da im to oduzima previše vremena i truda. Aktivnost u oblasti nekretnina, izgradnje i renoviranja će biti uzaludna. Potreban je odmor od svakodnevnog života i rešavanje porodičnih problema. Potrebna vam je emocionalna sigurnost i podrška voljenih. Dodajte više udobnosti svom životnom prostoru, zajedno kuvajte porodičnu večeru i opustite se.

 

Lav

Lavovi lako ulaze u dijalog sa spoljnim svetom. Sada ćete biti savršeni u oblasti komunikacije. Planirajte pregovore sa problematičnim klijentima ili stvaranje novih poslovnih kontakata za ovaj interval. Vaša sposobnost će takođe biti korisna za književnost, psihologiju i novinarstvo. Posetite nova mesta. Tamo ćete sigurno upoznati zanimljive ljude i nove hobije.

 

Devica

Zbog finansijske nestabilnosti, najbolje bi bilo da smanjite spontano trošenje i druženje sa prijateljima. Budite racionalni i kupujte mudro. Vredi izgraditi jasan finansijski plan za ceo period i držati ga se. Tada će biti moguće stabilizovati situaciju i proći kroz situacije više sile bez značajnih gubitaka. Takođe, idite na duhovit događaj kako biste svet oko sebe činili svetlijim i pozitivnijim.

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra: Vaga

Vagama je bolje da odustanu od kontakta sa nadređenima i zvaničnim vlastima. Nemojte se mešati u silne projekte i sukobe sa starijom generacijom. Odvojite vreme da budete sami i razvijte jasnu strategiju delovanja o tome kako da pomerite zaglavljene stvari, ojačate profesionalne kvalitete i prevaziđete prepreke na poslu.

Škorpija

Predstavnici ovog znaka treba da se uzdrže od putovanja na velike udaljenosti, pokretanja novih projekata ili pravnih sporova. Povećaće se sklonost ka samoobmani, iluzijama i razočaranjima.Pokušajte da budete realni i iskoristite prilike koje se ukažu kako bi bolje razumeli sebe i svoje životne ciljeve..

Strelac

Avanturistički Strelac ima veću sklonost da rizikuje, izvodi spontane radnje i prati svoja osećanja. Preuzmite kontrolu nad svojim finansijama i ignorišete primamljive ponude zajma. Velike transakcije sa poslovnim partnerima i dobijanje gotovinskih kredita će se najverovatnije razviti na neočekivan način. Učite iz svojih grešaka.

Jarac

Jarčevi bi mogli da prekrše poslovne sporazume sa poslovne sporazume i hladne odnose sa supružnicima. Ne preporučuje se sastavljanje pravnih dokumenata, sklapanje formalnih sporazuma i ugovora, niti učešće u sudskim raspravama. Zvezdana poruka je da se oslonite na sebe, svoje sposobnosti i resurse, a ne da se oslanjate na podršku drugih.

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra: Vodolija

Vodolije mogu biti poslate na službeno putovanje radi rešavanja radnih pitanja ili odbrane pravnih interesa. Međutim, zapamtite da želja da preuveličate svoja dostignuća i zasluge može izazvati iritaciju i zavist kod kolega. Da biste održali dobro zdravlje, zaštitite se od stresnih situacija kao i od čudotvornih metoda lečenja koje obećavaju brze rezultate.

Ribe

Na ljubavnom planu ćete doživeti velike promene. Povećaće se želja za romantičnim avanturama i ekstremnom zabavom. Vaš rad bi mogao biti ometen razočaranjem u voljenu osobu. Ipak, nije dobra ideja da srce lečite kupovinom. Poštujte mere predostrožnosti tokom fizičke aktivnosti. Ne zaboravite da slavite svoj uspeh.

Izvor slike: primipil/GettyImagesPlus