1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Blejk Lajvli se vratila...

Blejk Lajvli se vratila na Instagram mesec dana nakon kontroverzi povodom novog filma

25. септембар 2024.

| Snežana Vranić
Nije ništa objavljivala od kako je počela drama sa filmom It Ends with us

Blejk Lajvli se vratila na Instagram čestitkom za rođendan svom prijatelju i poznatom fotografu na Instagram storiju.

Zvezda filma It Ends With Us, Blejk Lajvli (Blake Lively) je neko vreme pauzirala svoje pojavljivanje na društvenim mrežama, upravo zbog kontorverzi koje su nastale zbog snimanja ovog filma. Međutim, rođendan njenog prijatelja Gaja Aroha (Guy Aroch) nateralo ju je da prekine tišinu.

Blejk Lajvli se vratila na Instagram i širi ljubav

Nakon skoro mesec dana tišine, ona je dirljivim storijem čestitala rođendan prijatelju. Ona je uz njihovu zajedničku sliku podelila i dirljiv opis:

„Taj čovek je uvek uz vas. Bukvalno. Kreativno. Emocionalno“, napisala je Lajvli. „On je tu za vas u najboljim vremenima. U najgorim trenucima. On ističe njihovo najkreativnije ja u svima oko sebe. Njihovo najpouzdanije ja. Čini da se osećate kao da je sve moguće. I moguće je sa njim u tvom uglu.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Spekulacije i komentari povodom novog filma su svakako uticali na njenu karijeru

Glumica je podelila objavu nakon otprilike mesec dana od njenih poslednjih komentara povodom film It Ends With Us. U pitanju je adaptacija istoimenog bestselera Kolin Huver (Colleen Hoover). Međutim, umesto filma, u centar pažnje je došla njena svađa sa njenim kolegom i rediteljem Džastinom Baldonijem (Justin Baldony).


Fanovi su primetili da se Baldoni nije pojavljivao u grupnim intervujima sa ostalima, niti je fotografisan sa popularnom glumicom i njenim kolegama na premijeri.

„Postojala su dva tima na setu – tim Blejk i tim Džastin“, ekluzivno je sa US Weekly rekao izvor o produkciji fima u avgustu. „Taj kreativni spor je dao negativni ton iskustvu iza kulisa i eskalirao je u to da više ne razgovaraju.“

Tokom turneje povodom premijere filma, Lajvli je takođe bila kritikovana zbog načina na koji je odgovarala na pitanja o filmu, koji se dotiče tema nasilja u porodici, kao i zbog njenog ponašanja u intervjuima.

Nakon objavljivanja filma, glumica je uživala u miru sa svojim muže Rajanom Rejnoldsom (Rayan Reynolds) i prijateljicom Tejlor Svift (Taylor Swift).

Izvor slike: Gareth Cattermole / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate