1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najbolje kratke frizure 2025....

Najbolje kratke frizure 2025. za prefinjeni izgled

26. septembar 2024.

| Miljana Momirović

Frizure za kratku kosu se vraćaju nekoliko sezona ali sada su na vrhuncu pažnje i prema svemu sudeći: kratke frizure 2025. će obeležiti godinu.

Kratka kosa, oduvek sinonim za hrabrost, dominira na Nedelji mode. Frizure viđene na pisti ali i na ulicama modnih prestonica definisale su trendove za 2025. godinu. Bez obzira da li preferirate klasičan bob, razigrani piksi ili moderan, asimetričan rez, kratke frizure ove sezone pružaju beskonačne mogućnosti za izražavanje individualnosti.

Kratke frizure 2025.

Kratke frizure 2025. nisu samo trend, već pravi bezvremenski izgled. Predstavljaju istovremenu praktičnost i luksuz zbog čega su idealne za žene od stila. Frizure za kratku kosu su neverovatno svestrane: nosite ih ravne, uz lokne ili aksesoare za kosu. Za novu sezonu, kratka kosa dolazi u bezbroj varijacija – od struktuiranih i wet-look frizura do neurednih, rokenrol izgleda.

Koje su najbolje kratke frizure 2025. godine?

Kada su u pitanju aktuelne kratke frizure 2025. godine, mogućnosti su beskrajne. Za najhrabrije će superkratki piksi biti najbolji izbor. Ako pak tražite balans između stila i sigurnosti, kratki bob dominira iz sezone u sezonu. Za promenu ali ne tako dratičnu, dugi bob pruža lako prilagođavanje dok dodaje prefinjenost.

U nastavku pogledajte frizure koje že obeležiti godinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angèle (@angele_vl)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve Gilles (@evegillesoff)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HIRO OCHI (@hirohair)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @the_bob_haircut

Frizure za kratku kosu 2025. su kao stvorene za moderne žene koje žele da izgledom privuku pažnju ali bez kompromisa stila ili praktičnost.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight