1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Animal print nokti su...

Animal print nokti su ključni manikir trend 2024.

24. септембар 2024.

| Miljana Momirović

Zvanično: animal print nokti su najpopularniji manikir za kraj 2024. godine ako tražite odvažni, efektni ali neutralni dizajn.

Nakon što je životinjski otisak dominirao na Nedelji mode za sezonu jesen/zima 2024. godine, postalo je jasno de će i manikir trendovi postati najpoželjini izbor. Leopard, zebra, žirafa, krava i kornjača preuzimaju vodeću poziciju, donoseći istovremno hrabru i sofisticiranu estetiku.

Animal print nokti 2024.

Sezona jesen/zima 2024. godine najavljuje povratak divljine. S obzirom na to da su moda i manikir blisko povezani, animal print nokti postaju statement dodatak za svaki stajling. Takav dizajn je kao stvoren za izražavanje kreativnosti i karaktera ali prateći aktuelni trend.

Leopard print manikir

Neizostavni print sezone, ovakav manikir postao je viralni trend. Iako na prvi pogled deluju smelo, animal print nokti umeju biti neutralni i prilično su jednostavni za stilizovanje uz različite odevne kombinacije.

Zebra manikir

Zebra print se proslavio tokom letnjih meseci, a jesenji manikir donosi još elegantniji izraz. Klasične crno-bele pruge su savršen izbor za minimalistički ali hrabar dizajn. Tako sofisticirano, a efektno.


Cow print nokti

Cow manikir su postali veliki trend zahvaljujući svestranosti. Ovakvi animal print nokti su jedinstveni i svestrani jer pružaju široki spektar mogućnosti za izražavanje karaktera. Crno-bela kombinacija može se osvežiti pastelnim bojama ili čak metalik detaljima.

Animal print nokti sa žirafa otiskom

Giraffe print još uvek nije dobio zasluženu pažnju, ali jesen 2024. bi mogla biti sezona kada će se egzotični uzorak probiti u prvi plan. Tople nijanse smeđe, zlatne i narandžaste boje donose pravi jesenji vajb, što ga čini idealnim izborom za efektni manikir.

Tortoise nokti

Kornjača nokti su bili popularni prošle zime, a ove sezone dolaze unapređeni i bolji. S tamnim, bogatim tonovima, poput tamnosmeđe i crne, ovi animal print nokti su elegantni i klasični ali sa dozom modernog dizajna. Kombinujte ih sa toplim bojama za suptilan, ali upečatljivi efekat

 

View this post on Instagram

 

A post shared by O Hey Nice nails (@oheynicenails)

Izvor slike: Irina Tiumentseva/GettyImagesPlus