1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Nedelja mode u Parizu:...

Nedelja mode u Parizu: Prijavite se za Rabanne spektakl

23. септембар 2024.

| Miljana Momirović
Ljubitelji parfema, ne propustite.

Povodom lansiranja Million Gold i Million Gold For Her, Nedelja mode u Parizu će biti obeležena Rabanne jedinstvenim iskustvom za pamćenje.

Od 27. do 29. septembra, parfemska kuća otvara impresivni pop-up kako bi proslavila novitete u sred pariske modne groznice. Prilika da zaronite u Rabanne svet parfem, prošetate modnom pistom kao svetski model i doživite nezaboravni spektakl. Pa, jeste li za to?

Nedelja mode u Parizu: Rabanne pop-up

Rabane Million Gold pop-up se ne sme propustiti. Posetioce će dočekati zlatna modna pista koja predstavlja pravo uranjanje u glamurozni svet kuće. Oromna XL Link ogrlica dominira u prvom planu kao pravi potpis. Dragulj koji krasi i bočice parfema označava samopouzdanje i uspeh koji se osete već sa prvim prskanjem.

Iskustvo se nastavlja interaktivnim olfaktornim otkrićem, kako bi se otkrili novi tragovi kuće: Million Gold, hipersenzualni drveni miris i Million Gold For Her, prvi cvetni parfem. Imerzivno iskustvo omogućava da uđete u cipele muza brenda, kao što su supermodel Gigi Hadid i američki pevač Moses Sumney.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rabanne (@rabanne)

Ali to nije sve. U drugom delu, posetioci će imati priliku da odu u bekstejdž i, poput modela, našminkaju se na licu mesta zahvaljujući šminkerima brenda.


Konačno, za najodvažnije, biće prilika da izađu na pistu i prošetaju pod objektivom kamere koja beleži svaki korak. Za trenutak, video će biti poslat na mobilni telefon, spreman za deljenje, a sve u ritmu kultne pesme Pure/Honey od Bijonse.

Da biste imali priliku da učestvujete u Rabanne pop-up događaju, obavezno se prijavite na web-stranici.

 

Izvor slike: HJBC/Shutterstock