1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Sabrina Karpenter, prva globalna...

Sabrina Karpenter, prva globalna ambasadorka za Redken

20. септембар 2024.

| Miljana Momirović

Uz ikonične šiške i prepoznatljivi volumen kose, nema sumnje da je Sabrina Karpenter savršena muza za Redken.

Profesionalac kada je u pitanju nega kose već 60 godine, Redken ima vodeću poziciju u SAD. Prema tome, saradnja sa svetki poznatom pevačicom plave kose savršeno ima smisla.

Sabrina Karpenter, prva globalna ambasadorka za Redken

Nakon osvajanja prestižne muzičke nagrade na MTV VMA 2024. godine, Sabrina Karpenter nastavlja da niže uspehe. Kada nije muzika, u centru pažnje je njena duga negova kosa, za koju je zaslužan Redken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

„Lepota, a posebno moja frizura, sastavni je deo mog identiteta. Oduvek sam sanjala o partnerstvu sa brendom kose i čekala dok ne upoznam pravi. Redken je tajna moje nege kose i jedva čekam da podelim kampanju sa svima „, rekla je 25-godišnja zvezda u saopštenju.

Pevačica muzičkog hita Espresso već dugo koristi proizvode brenda kako bi postigla neodoljivu nijansu. Farba za kosu koja je zasluža za besprekornu boju je Redken Shades EQ #1.


„Sabrina Karpenter je inspiracija, daleko izvan muzike. Njene vrednosti, njen izgled, njena pratnja: sve o njoj“, kaže Redken. „Nema ikoničnih šiški bez genijalnog frizera. Nema ikonične plavušea bez talentovanog koloriste. Nema prelepe kose bez profesionalne nege „, rekao je Christophe Lavirotte, generalni direktor Redken France u izjavi.

On je nastavio: „Posebno smo ponosni i uzbuđeni što možemo najaviti ovu saradnju, koja prikazuje prelepe frizerske profesije, i omogućiće nam da inspirišemo sve naše partnerske frizere, kao i njihove klijente, takvom ikonom.“

Da bi obeležili ovu priliku, brend će takođe biti zvanični partner predstojeće turneje Short & Sweet American.

Izvor slike: Roy Rochlin/Stringer/GettyImagesEntertainment