1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Megan Markl ponižena za...

Megan Markl ponižena za Harijev 40. rođendan

18. септембар 2024.

| Snežana Vranić

Princ Hari je pre nekoliko dana proslavio 40. rođendan, a tom prilikom je Megan Markl ponižena.

Iako internet bruji o proslavi rođendana princa Harija, niko nije očekivao da će doći do velikog skandala zbog fotografije koju je palata podelila za prinčev rođendan.

Megan Markl ponižena za Harijev rođendan

Britanska kraljevska porodica godinama nije javno priznavala princa Harija i njegovu porodicu. Zato je bilo toliko iznenađujuće što su javno čestitali rođendan i kralj Čarls i princ Vilijam. Međutim, problem je nastao oko fotografije koju je podelila kraljevska palata.

„Želimo danas vojvodi od Saseksa srećan 40. rođendan!“ objavili su na mreži X koju vodi Čarlsova kancelarija u Bakingemskoj palati. Uz čestitke, objavili su i fotografiju iz 2018. na kojoj se princ Hari smeje u poseti Dogpatch Labset u Dablinu i Irskoj.

Megan je sa ove fotografije isečena

Kako se ispostavilo, u Dablinu je snimljeno nekoliko fotogradija i princ Hari nije bio jedini na njima. Fanovima je delovalo da je Megan Markl koja je sedela odmah pored princa sa drugima jednostavno isečena. Incident je posao veliki skandal, pa je palata bila prinuđena da progovori o tome.


Portparol Bakingemske palate je rekao za Independent Monday da slika princa Harija iz 2018. objavljena na zvaničnim kanalim kraljevske porodice nije ni na koji način izmenjena i da je korišćena u formatu u kom je primljena od foto agencije.

Oni su istakli da je princ Hari snimljen iz nekoliko različitih uglova, sa i bez Megan Markl i da su isecečene verzije postavljene na Getty Images. Izvor blizak kraljevskoj porodici je takođe za Page Six rekao da su tvrdnje da je Megan uklonjena sa slike neosnovane jer je tog dana snimljeno mnogo fotografija princa Harija.

Iako su se tenzije između Harija i kralja Čarlsa smanjile, stvari su i dalje veoma napete između dva brata koji nisu ni razgovarali jedni sa drugima kada su prisustvovali sahrani svog ujaka prošlog meseca.

Izvor slike: Diego Cuevas / Stringer/GettyImagesEntertainment