1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najbolje frizure 2025. viđene...

Najbolje frizure 2025. viđene na Nedelje mode

21. септембар 2024.

| Miljana Momirović

Kako je Nedelja mode prošarala ulice modnih prestonica, izdvojile su se najnovije frizure 2025. koje će obeležiti sledeću sezonu.

Hair trendovi su pokazali da je igra sa kosom ključni element u postizanju efektnog izgleda. U pitanju su klasične frizure koji modernim obrtom dobijaju potpuno novi doživljaj. Ako osećate potrebu za promenom, počnite odavde.

Najbolje frizure 2025. sa Nedelje mode

Kratki bob

Za žene koje traže jednostavnost uz dozu otmenosti, kratki bob ostaje nepobedivi hair trend. Inspirisana francuskim stilom, ova frizura dominira na ulicama, a prednost je što pristaje za svaki oblik lica. Elegantna i minimalistička, bob frizura kao stvorena za sezonu proleće/leto 2025.

Kratki bob

Niski rep sa mašnom

Minimalizam je i dalje vodeći trend kada su u pitanju frizure 2025. godine. Niski rep sa dodatkom svilene trake postao je popularan na ulicama Kopenhagena, a onda su ga preuzeli i ostali modni centri. Takav izgled pruža sofisticirani izgled bez truda, dok svila unosi dozu luksuza u svakodnevni stil.

Niski rep sa mašnom


Punđe sa obrtom

Zasigurno je da punđe neće nikada izaći iz mode, ali u 2025. godini dobijaju novi obrt: XXL gumice i pletenice, stvarajući moderan i ležeran izgled. Frizure viđene na ulicama osvajaju jednostavnošću, dok kreativan prisup oplemenjuje klasični izgled. Takav izgled je besprekoran za sve prilike, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Punđe sa obrtom

Talasaste frizure 2025.

Ako preferirate prirodni izgled, meke talasaste frizure 2025. dominiraće sledeće sezone. Ovaj izgled postao je popularan na Nedelji mode kada su street style devojke osvojile ležerno stilizovanom kosom. Talasi su lagano oblikovani, bez previše definice, pružajući frizuri prirodan volumen i pokret.

Talasaste frizure 2025.

Visoki rep sa volumenom

Visoki rep je još jedan trend koji je doživeo preporod za sezonu proleće/leto 2025. godine. Viđen na ulicama Londona, rep sa volumenom osvežava svaki street syle. Ova frizura pruža energičan i mladalački izgled, dok se volumen postiže uz pomoć blagog tapiranja ili aksesoara kao što su ukrasne kopče.

Visoki rep sa volumenom

Aksesoari za kosu

Od svilene marame, perli, do statement šnala, aksesoari za kosu postaju neizostavan deo kada su u pitanju frizure 2025. godine. Na Nedelji mode, influenserke i poznate ličnosti su kosu ukrasile elegantnim detaljima, stvarajući romantičan i ženstven izgled. Ova jednostavna tehnika pruža mogućnost da svakodnevna frizura postane upečatljiva i moderna.

Aksesoari za kosu