1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Animal print torbe dominantne...

Animal print torbe dominantne za sezonu jesen/zima 2024.

15. септембар 2024.

| Miljana Momirović

Kada su u pitanju modni trendovi za jesen, ne mogu se izostaviti animal print torbe koje podižu svaki stajling na stepen više.

Ove sezone, životinjski uzorci kao što su leopard, zmijski i kravlji print su preuzeli glavnu ulogu širom sveta. S obzirom na to da temperature padaju, torbe sa animal printom su savršeni način da unesete karakter u odevne kombinacije. Bilo da preferirate suptilne detalje ili hrabre kombinacije, ovi komadi su aktuelni ključni aksesoari.

Animal print torbe 2024.

Na Nedelji mode su se istakli nenametljivi animal otisci, među kojima su dominirale Gucci torbe.

Gucci

Gucci

Luksuzne kuće kao što su Balmain i Bottega Veneta pokazale su kako se zmijski i leopard print mogu stilizovati uz moderni obrt.

Bottega Veneta

Bottega Veneta


Saint Laurent prikazuje animal print torbe sa uzrokom tigra, dok Dior eksperimentiše sa modelima u neutralnim tonovima koji su idealni za minimalistički stil.

Za one koje vole hrabre modne komade, Versace torbe sa životinjskim printom u vibrantnim bojama.

Versace

Versace

Prada je prikazala torbe koje su prekrivene zmijskim printom, kao stvorene za monohromatski stajling, dok je Chloé ponudila torbe u boho stilu sa suptilnim leopard printom, savršenim za ležerniji izgled.

Loewe je ove sezone postavio standard uz torbe koje imaju animal vibracije, prateći minimalistički, ali upečatljiv dizajn.

Loewe

Loewe

Od otmene večernje haljine do svakodnevne odevne kombinacije, animal print torbe postale su nezaobilazni aksesoar za sezonu jesen/zima 2024.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight