1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Sara Džesika Parker deli...

Sara Džesika Parker deli knjige u kojima je uživala, uz pomoć mačke (video)

10. септембар 2024.

| Borjana Božić
Simpatičan video, u kojem mačka nije mogla da odoli reflektorima.

Sarah Jessica Parker, poznata po ulozi Keri Bredšo iz serije Seks i grad i njenog nastavka I baš tako, osim što dominira na malim ekranima, očigledno uživa i u čitanju knjiga. Nedavno je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama knjige koje su joj se posebno dopale, uz simpatičan video u kojem se njena mačka pojavljuje u „glavnoj ulozi“.

Sara Džesika Parker deli omiljene knjige uz neplaniranu pomoć mačke

Glumica je napravila dva posta. U prvom, objavila je video u kojem pokušava da predstavi nekoliko knjiga, ali je snimak prekinut u trenutku kada se njena mačka, očigledno željna pažnje, mazi o njena leđa i preti da sruši naslagane knjige. Sara je to šaljivo prokomentarisala rečima: „Izgleda da i ona želi da bude u kadru.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

U nastavku videa, Sara započinje priču o knjigama koje su je oduševile. Prva na njenoj listi je Raising Resilience autora Tovaha P. Kleina. „Autor je akademik i piše o ranom detinjstvu i roditeljstvu. Njena prva knjiga je za mene bila poput priručnika za roditelje“, rekla je Parker.

Sara Džesika Parker: Preporuka za čitanje

Nažalost, video se naglo završava pre nego što je uspela da predstavi sve knjige. U sledećem postu, ona je uz dozu samoironije napisala: „Izgleda da nisam u stanju da postavim ceo video“, podelivši fotografiju preostalih knjiga koje je želela da predstavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)


Iako je video bio kratak, njene preporuke nisu prošle nezapaženo. Parker je zaključila objavu savetom da se ove knjige mogu pronaći u lokalnim bibliotekama ili nezavisnim knjižarama, uz napomenu: „Ako bilo koja od ovih knjiga bude rasprodata, biće ponovo dostupna za nekoliko nedelja.“

Simpatičan video, u kojem mačka nije mogla da odoli reflektorima, još jednom je pokazao da Sara Džesika Parker ima smisla za humor i deljenje svojih ljubavi sa fanovima – u ovom slučaju, knjiga i mačaka.

Izvor slike: Dimitrios Kambouris / Staff/ gettyimages

Nastavite da čitate