1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Slip haljina sa čipkom...

Slip haljina sa čipkom u kojoj je Dakota Džonson osvojila Njujork

09. септембар 2024.

| Miljana Momirović

 Čokoladna Gucci slip haljina koju je obukla Dakota Džonson obeležila je početak Nedelje mode u Njujorku 2025.

Ove sezone revije donose novu eru, gde dizajneri pomeraju granice i postavljaju nove modne standarde. Avangardne siluete i smela paleta boja učinila je da Nedelja mode postane pravi podijum za izražavanje vizionarskih ideja koje će oblikovati stilove za proleće/leto 2025. godine. Međutim, osim manekenki, pažnju umeju ukrasti i poznati svojim najb0ljim izdanjima.

Dakota Džonson i slip haljina u centru pažnje

Na Bvlgari žurci, Dakota Džonson je ponovila providni trend. Slip haljina sa čipkom u boji čokolade, kreacija je luksuzne kuće Gucci, a kao stvorena je za jesen. Maxi haljina ima V izrez i crni čipkani korset koji savršeno ističe njenu ženstvenu ali svedenu estetiku.

Dakota Džonson

Gucci

Kako bi dodatno unapredila večernji stajling, glumica je izabrala lančić od roze zlata sa velikim priveskom prekrivenim pavé dijamantima. Zanimljiv detalj bio je bronzani novčić u stilu drevnog rimskog novca, koji je dodatno nagalasio dozu vintidž luksuza. Baš kao i ovogodišnja Nedelja mode u Njujorku 2025 koja prepliće maksimalizam i otmenost kroz modne i beauty kreacije.

Iako u svakodnevnim prilikama bira bezvremenske, ležerne modne komade, kao što su farmerke ravnog kroja, za večernje događaje često eksperimentiše sa odvažnim korjevima. Dakota Džonson nije samo glumica, već prava modna ikona koja besprekorno balansira minimalizam i glamur.


Izvor slike: Dia Dipasupil/Staff/GettyImagesEntertainment